Máte ještě chuť na trochu léta? Tak ven s ním!

To, že přichází chladné počasí nemusí nutně znamenat, že se musíte rozloučit s letními šaty! Velkým trendem letošních podzimních a zimních měsíců je totiž vrstvení. Konkrétně vrstvení oblečení. Přesně tak, jak si to možná pamatujete z devadesátých let. Objednejte si dokonalé šaty na answear.cz a oblečte si pod ně stylovou košili nebo třeba lehký svetřík. Velmi efektně tyto kombinace vypadají u dlouhých a rozevlátých šatů. Pokud mají navíc květinové motivy, nemůže to snad už být ani lepší. I když vlastně ano - nazujte k nim tenisky na vysoké platformě nebo boty typu boots. Už to vidíte? Perfektní! 

Stejným způsobem vás zahřejí šaty, přes které přetáhnete cokoli, co nese označení oversize. Ano, cokoli, co vám bude "tak trochu veliké". I to je totiž v následující sezóně velmi trendy. Romantické šaty v kombinaci se sportovní oversize mikinou, sportovní šaty v kombinaci s oversize sakem. K oversize svetru se budou hodit prakticky jakékoli. Tak se nebojte trochu schovat ve větší velikosti. 

Barvy podzimu, barvy šatů

Naprostou klasikou, která se promítá ve stylu šatů, to jsou barvy podzimu. Hitem toho letošního jsou převážně tóny tmavě rudé až bordó, případně tmavé zelené a olivové. Zařaďte do svého šatníku alespoň jedny šaty v těchto barvách a nebojte se monochromatického outfitu. A co to znamená? V barvě šatů si pořiďte také kabát, svetr a punčochy. Monochromatické ladění je nesmírně trendy. Bohatý výběr všeho, co budete do svého šatníku potřebovat najdete na https://answear.cz

Autor: answear.cz

Důraz je ale kladen nejen na barvy. Stejnou pozornost věnujte materiálům. Na šatech nechte vyniknout kožené. A nebo ty, které kůži imitují. Nádherně budou vypadat kožené šaty v olivové nebo bordó barvě. Rázem se z vás stane královna podzimu! Stejně jako kůže jsou v kurzu průsvitné materiály, které vašim šatům dodají přirozený objem. Ten se nebojte nosit hlavně na rukávech. Balónové rukávy jsou jeden z nejvýraznějších trendů. A pokud ještě navíc budou průsvitné nebo se zajímavým vzorem, nasbíráte další plusové body. 

K podzimu a zimě samozřejmě patří to, že není tak docela teplo. A tuto také skutečnost zohledněte v okamžiku, kdy si budete šaty vybírat. Není cílem nastydnout, ale být stylová a chic! Skvělou službu vám udělají šaty pletené, z úpletů nebo třeba originální flanelové, které vypadají jako prodloužená košile. Ty všechny doplňte originálními punčochami (ideálně těmi, které nejsou v tělové barvě) a pořádně teplou obuví. Sáhněte po botách typu boots, kozačkách do půlky lýtek a nebo po mušketýrkách. Ty všechny budete letos potkávat v ulicích. 

Tak si oblečte ty nejkrásnější podzimní šaty, vylaďte svůj outfit o originální punčochy a přehoďte přes sebe třeba oversize sako. A pak už jen obujte perfektní stylové boty a můžete vyšlápnout vstříc spadanému listí a podzimním radovánkám!