Výhodné nákupy s Jarní slevovou knížkou

Obměna jarního šatníku v Centru Černý Most díky oblíbené akci se slevovou knížkou nevyjde draze. Až o pětinu levněji bude od čtvrtka 19. až do neděle 22. března možné nakoupit například v prodejnách Tommy Hilfiger, Vero Moda, Pepe Jeans nebo Alpine Pro. Zvýhodněnou nabídku mimo módních značek ale nabídnou také třeba PetCenter, Tescoma a Albi. Kompletní seznam všech téměř 70 zapojených prodejců a jejich akční nabídku naleznete od 8. března na webových stránkách centra www.centrumcernymost.cz. Samotnou slevovou knížku je možné vyzvednout od 13. března na Infostánku, u hostesek nebo online na webu Centra či v aplikaci Portmonka.

Své nenošené oblečení pak zákazníci mohou odevzdat do oranžového kontejneru na střeše Centra. Nejen že si tak udělají prostor na nové kousky, ty starší navíc pošlou nanovo do oběhu. Po dobu platnosti slevové knížky bude možné textil odevzdat také přímo na Central Plaza.

S obměnou šatníku poradí profesionální stylistka

Ideální příležitost, jak do svého šatníku vpustit svěží jarní vítr, se zákazníkům naskytne zejména o víkendu 21. a 22. března. Po oba dny všem zájemcům s volbou nejvhodnějšího outfitu pomůže stylistka Centra Černý Most Bára Havlíková s kolegyní Julií Silajdžić. Jejich stylingový koutek na Central Plaza bude v sobotu i v neděli otevřen od 10.00 do 18.00 hodin. Komu by víkendová konzultace nestačila, může se s Bárou přímo na místě domluvit i na termínu společných nákupů.

Kromě osvědčeného módního poradenství jistě přijde vhod i profesionální líčení nebo zdobení a úprava nehtů s Art Nails.  A kdo si bude chtít odnést kousek jara přímo domů, může navštívit květinový workshop. Příjemnou atmosféru po oba dny zajistí DJ, svěží jarní drinky a známé tváře v roli moderátorů. Na programu bude také několik soutěží přímo v centru i na sociálních sítích.

Všechny vyjmenované služby budou na místě k dispozici pro členy věrnostního programu Centra Černý Most zcela zdarma.

.
Autor: Centrum Černý Most

Základ je cítit se dobře uvnitř

Letošní novinkou pro členy věrnostního programu roku je nabídka konzultací s výživovou poradkyní Helenou Takačovou Šnajdrovou. O víkendu 21. a 22. března představí své služby krátkými workshopy a k ochutnání nabídne výběr ze zdravých dobrot. Běžně je výživová poradkyně zákazníkům k dispozici po objednání na concierge@centrumcernymost.cz.

Zdravý životní styl je něco jako trojnožka – jednu nohu tvoří pohyb, druhou výživa a třetí psychika. Jakmile je jedna noha nalomená, dá mnohem více námahy udržet balanc. Pokud ale nefungují nohy dvě, spadneme. Dělá mi proto velkou radost, pokud se mi podaří pomoci ‚opravit‘ alespoň jednu nohu trojnožky,“ ilustruje důležitost vyváženého stravování Helena Takačová.

Podle očekávání a preferencí jednotlivých zájemců dokáže Helena poradit s vyvážením běžné diety, jídelníček ale pomůže sestavit i zákazníkům trpícím některými stravovacími omezeními.

Seznamte se se stylistkou Centra Černý Most

Barbora Havlíková je absolventkou kurzu stylingu ve Škole stylu Backstage. Věnuje se stylingu pro reklamní focení, televizní natáčení, hudební videoklipy, reklamy, ale i pro soukromé klienty a zákazníky Centra Černý Most. Nákupy se stylistkou je možné rezervovat na concierge@centrumcernymost.cz. Pro členy věrnostního klubu Centra Černý Most jsou služby stylistky Báry Havlíkové k dispozici zdarma.

S čím vším pomůže nutriční specialistka Centra Černý Most

Helena Takačová Šnajdrová je výživová poradkyně a specialistka na zdravý životní styl. Vyvážený jídelníček pomáhá jako lektorka nastavit klientům na vytížených manažerských pozicích i celým firemním týmům. O své znalosti se prostřednictvím workshopů a metodických programů dělí také s žáky středních a základních škol. Setkání s nutriční specialistkou je možné rezervovat na concierge@centrumcernymost.cz. Služba je k dispozici pro členy věrnostního programu a je podmíněna útratou v minimální výši 500 Kč.

Nutriční specialistka Helena Takačová
Autor: Centrum Černý Most