Známé termální koupaliště a aquapark THERMAL CORVINUS je pýchou Žitného ostrova a patří mezi nejnavštěvovanější a nejoblíbenější turistické destinace na Slovensku. Lidé se sem jezdí bavit a načerpávat novou sílu už od roku 1974. Zdrojem výjimečné termální vody jsou dva geotermální vrty hluboké 1500 a 2500 metrů.

Autor: THERMAL CORVINUS

13 bazénů, ve kterých dosahuje termální voda teplot 25–38 °C

Termální aquapark je otevřený celoročně, v sezónní nabídce najdete 13 bazénů, obrovský tobogánový svět, fantastický vlnový bazén imitující mořské vlny, skokanský bazén o 6 skokanských můstcích a unášející řeku, která vás bude pokojně unášet třeba v případech, že už nebude mít sílu plavat! Během zimní sezóny nadále funguje polovina bazénů, včetně interních světelně zářících tobogánů. Děti se mohou vyřádit na populárních dětských atrakcích, jako je vodní dělo nebo obrovské vědro s ohromnými 500 litry vody! V zimě je mimořádně oblíbený i saunový svět a wellness. O různé kvalitní služby, které vás zkrášlí a dodají zdraví, zde nouze taky není.

Odpočinkovou náladu pocítíte  již ve vstupní hale

V celém areálu koupaliště najdete originální designové motivy inspirované dobou uherského krále Matyáše Korvína, jehož legenda ve Veľkém Mederu žije dodnes. Koupaliště je už od jeho založení mimořádně populární u turistů z Čech i Moravy. Někteří hosté Veľký Meder možná znají pod starým názvem Thermal Corvinus v Čalové.

Autor: THERMAL CORVINUS

Více informací naleznete na stránce www.thermalcorvinus.sk

Věděli jste, že…

...koupaliště vneslo do svého loga černého havrana se zlatým prstenem, což byl rodový znak Hunyadiovců? Ti byli jednou z nejmocnějších a nejbohatších šlechtických rodin Uherska v 15. století.

Autor: THERMAL CORVINUS