Nebojte. Všechnu práci s vymýšlením jsme udělali za vás. Na vás už je pouze vybrat jeden z pěti následujících tipů a připravit pro svou partnerku nezapomenutelné vánoční svátky. A nebojte, my jí to neprozradíme.

1. Žhavé erotické hračky

Ať už je vaše partnerka zvídavá, anebo je toto pro ni zcela neprobádaná oblast, rozhodně nic nezkazíte darováním vysoce kvalitní erotické pomůcky. A nemáme teď na mysli nějaký šunt za pár korun, který bude po jednom použití na vyhození. Vsaďte na velice kvalitní erotickou pomůcku, která nejen, že vaši ženu pořádně nažhaví, ale také jí bude sloužit dlouhé roky.

A po čem sáhnout? Venušiny kuličky, vibrátory, womanizery, satisfyery, vakuové pumpy pro ženy. To všechno jsou skvělé pomůcky, se kterými nešlápnete vedle.

Je nám jasné, že výběr těchto pomůcek pro vás asi nebude jeden z nejjednodušších, ale řiďte se těmito parametry a neuděláte chybu:

Erotická hračka by měla být:

  • vyrobená z lékařského silikonu,
  • neměla by být příliš tvrdá a nepoddajná,
  • jednoduchá na používání,
  • neměla by být příliš velká, ani příliš malá,
  • cena takové hračky by se měla pohybovat kolem 2 000 Kč až 5 000 Kč.

TIP PRO VÁS: Společně s erotickou hračkou věnujte své partnerce také dezinfekční prostředek na omytí této pomůcky a vhodný lubrikant, a to ideálně na vodní bázi.

2. Smyslný parfém Přijde vám erotická hračka příliš fádní?

Chtěl byste pro svou partnerku něco více sofistikovaného? Pak jí pořiďte kvalitní parfém. S luxusní voňavkou nikdy nešlápnete vedle. A pokud je to parfém známé značky, pak se s vámi klidně vsadíme, že vaší milované udělá obrovskou radost.

Chcete zvýšit svou vlastní atraktivitu? Chcete na Vánoce, a nejen na ně, své partnerce krásně vonět? Pak i sobě pořiďte kvalitní smyslný parfém s přírodními afrodiziaky. Jedná se o speciální parfém, který v sobě obsahuje přírodní afrodiziaka, která zajišťují okamžité zvýšení sexuální přitažlivosti. Díky parfému pro muže s přírodními afrodiziaky budete pro svou partnerku naprosto neodolatelný.

Objevte také 7 nejlepších přírodních afrodiziak pro ženy, kterými nabudíte její libido

3. Erotické čtení

Erotickou hračku by vaše milovaná nevyužila a parfémů máte plnou koupelnu? Pak vyzkoušejte erotické čtení. To se nikdy v ložnici neztratí. Například taková Zerexsutra patří mezi velice žhavou knihu. V této knize najdete spoustu tipů na nové polohy, ale také na nová místa či na netradiční prostory k milování.

Navíc je to dárek pro oba dva. A co je obrovské plus, tak v Zerexsutře nenajdete pouze tipy na nové polohy, ale i příběhy skutečných lidí, co toto milování sami vyzkoušeli. Díky Zerexsutře zvýšíte své postelové sebevědomí, budete ještě lepším sexuální partnerem, probudíte svou kreativitu a představivost a inspirujete se k novým sexuálním hrátkám.

4. Nový kousek do šatníku

Pořád to není ono? Představoval jste si pro svou partnerku něco více praktického, co by využila třeba každý den? Pak je jasnou volbou vysoce kvalitní spodní prádlo, anebo luxusní erotické prádélko.

Spodní prádlo je totiž tím nejoblíbenějším, co ženy pod stromečkem rády nachází. Nikdy tím nic nezkazíte, trefíte se do vkusu každé dámy a ani nevadí, pokud přesně neodhadnete správnou velikost. Spodní prádlo je zkrátka dárkem za všechny peníze.

5. Podpora erekce

Chtěl byste své milované darovat nezapomenutelný sex? Přál byste si darovat jí tu nejvášnivější noc jejího života? Pak jí darujte svou pevnou erekci jako skála, a to díky přípravku Zerex Klasik. Zerex Klasik je tím nejsilnějším přírodním spojencem pro podporu vaší erekce.

Napomáhá ke správnému prokrvení organismu, zpevňuje erekci, podporuje libido a chuť na sex, má rychlý nástup účinku a příznivý vliv na kvalitu sexuálního života. Jedná se o doplněk stravy na přírodní bázi, který obsahuje účinné množství tradičních bylin. Užívá se v množství 1 tabletka hodinu před plánovaným sexem.

A v případě, že chcete svůj výkon v posteli prodloužit, vsaďte na Zerex Extralong. V některých případech uvádí uživatelé prodloužení sexu až o 30 minut.

Pánové, Vánoc se rozhodně bát nemusíte. Dárek pro svou ženu zařídíte v cuku letu a pak už si jen můžete vychutnávat sladké plody svého úspěchu. Přejeme vám šťastné a veselé prožití vánočních svátků.