Jak přirozeně prodloužit sex bez chemie?

Muži po celé republice to zažívají prakticky denně. Dosáhnou vrcholu příliš brzy a jejich partnerka tak zůstává neuspokojená.

Sex přitom můžete prodloužit několika způsoby. Mezi lidmi se často traduje pravidelné sexuální vybití, masturbace před sexem, znecitlivující gely nebo použití hrubšího kondomu. To všechno jsou samozřejmě právoplatné rady, díky kterým skutečně můžete předčasné vyvrcholení oddálit.

Prodlužte sex, jednoduše, přirozeně

Ovšem další skvělou možností, kterou vám nabízí přímo matka příroda, jsou bylinky. Tedy ne jen tak ledajaké bylinky, které najdete za domem, ale speciální bylinky, které pomáhají prokrvit váš úd a prodloužit milování s vaší partnerkou. Mezi ty nejúčinnější, které v této oblasti patří mezi špičku, řadíme kotvičník zemní, macu peruánskou a ženšen pravý.

Jak prodloužit sex s pomocí bylinek?

Všechny tyto bylinky dohromady přináší pro muže účinný prostředek, který podporuje sexuální touhu, prodlužuje pohlavní styk, příznivě ovlivňuje udržení optimální hladiny testosteronu v těle a pomáhá udržovat sexuální aktivitu v každém věku. Díky nim se konečně zbavíte přezdívky „Rychlík”. Všechny tyto bylinky najdete v účinném doplňku stravy Zerex Extralong.

Tablety na oddálení ejakulace

„Pokud jde o produkty značky Zerex, v prvém pořadí vám navrhuji vyzkoušet účinek přípravku Zerex Extralong. Ten totiž, jak známo, přispívá k oddálení ejakulace. Nejedná se o lék předepisovaný na recept, nýbrž je to doplněk stravy. Pokud jste v zásadě zdráv, není k užívání Zerex Extralong žádná překážka,” uvádí doktor MUDr. Václav Urbánek, CSc.

Užívá se 1 tabletka Zerexu Extralong cca 1 hodinu před plánovaným sexuálním aktem. V některých případech uživatelé uvádí prodloužení sexu dokonce až o 30 minut. Zerex Extralong je tedy určen pro všechny, kdo si chtějí vychutnat delší milování.

Další způsoby prodloužení sexu

Jak dále můžete prodloužit své milování? Skvělou volbou je například časté střídání poloh. Díky tomu toho zvládnete během erotických hrátek mnohem víc a vaše partnerka tak bude více uspokojená.

Další možností je zchlazení vašeho přirození. Vložte svůj úd do studené vody, anebo přímo k ledu, nechejte jej tak pár sekund a pak se můžete pustit na věc. Bohužel tato možnost není vhodná pro každého, neboť ne každý je schopen podat kvalitní sexuální výkon s polozmrzlým penisem.

Vyzkoušejte kondom

Nakonec si můžete pomoci také kondomem. Kondom vytvoří přirozenou bariéru mezi vaším údem a okolím, a tak bude okamžitě přijímat méně sexuálních podnětů. Bohužel ale ani tato možnost není 100%. Ne každému toto pomůže.

Tablety na oddálení ejakulace - Síla přírody pro delší sex

Proto vsaďte na sílu přírody skrývající se v tabletách na oddálení ejakulace. Zerex Extralong, to je účinný doplněk stravy pro všechny, kteří chtějí prodloužit svůj pohlavní styk bez léků na předpis.

Pokud máte problém s předčasným vyvrcholením, pak je Zerex Extralong dokonalou volbou právě pro vás. Jeho účinky oceníte nejen vy, ale i vaše žena.