Ve hře jsou ceny za 130 tisíc korun. Vyřešíte si jimi Vánoce pro celou rodinu. Hodnotných a praktických dárků pro vás totiž máme doslova hromadu a rozdávat je budeme ve 3 adventních vlnách. Těšte se na balíky v hodnotě 3.000 Kč, 6.000 Kč a 10.000 Kč. Hlavní cenou vánoční soutěže je pak zájezd za 50 tisíc do Řecka pro dvě osoby od cestovní kanceláře Čedok!

Vzali byste svou polovičku, kamaráda, sourozence, nebo byste potěšili rodiče či jiné příbuzné? Na rozmýšlení budete mít celý měsíc. Výherce hlavní ceny budeme totiž losovat až 21. prosince.

JAK HRÁT O BALÍKY S DÁRKY?

Velká vánoční soutěž probíhá na Instagramu Blesku, tedy na adrese www.instagram.com/blesk.cz. Má velice jednoduchá pravidla a podmínky.

1. Sledujte instagramový účet Blesk.cz, a to tak, že kliknete na „Sledování“.

2. Na profilu Blesk.cz najděte soutěžní obrázek s balíčky - v komentáři pod ním označte 3 přátele, kteří shánějí dárky na poslední chvíli. Také oni musí na Instagramu „Sledovat“ Blesk.cz.

3. Do komentáře napište heslo „Chci dárečky“.

Losovat výherce pak budeme vždy v pondělí v 19 hodin a následně ho budeme kontaktovat prostřednictvím zprávy přímo na Instagramu.

JAK HRÁT O ZÁJEZD?

1. Sledujte instagramový účet Blesk.cz, a to tak, že kliknete na „Sledování“. 

2. Na profilu Blesk.cz najděte soutěžní obrázek se zájedem. V komentáři pod ním označte  1 osobu, se kterou byste na dovolenou chtěli vyrazit. Také tento uživatel musí na Instagramu „Sledovat“ Blesk.cz.

3. Sledujte přes tlačítko "Sledování" také instagramový účet Čedoku

Výherce zájezdu vylosujeme 21. prosince v pravé poledne a následně ho budeme přes Instagram kontaktovat. Poté mu emailem pošleme dárkový poukaz se zájezdem, který si bude moci vytisknout a darovat.. 

KDY HRÁT?

Soutěžní obrázky budou celkem 4. Začínáme hned s prvním adventním víkendem. Už dnes na našem instagramovém profilu najdete jak obrázek s vánočními balíčky, tak obrázek, pod kterým můžete soutěžit o hlavní cenu – tedy 50tisícový zájezd od Čedoku. Hned se tak můžete zapojit do obou soutěží.

Na další soutěžní obrázek s balíky číhejte pak v sobotu 8. prosince. O třetím adventním víkendu na vás čeká dvojitá porce dárků (pro třetí a čtvrtý advent), abychom vám stihli dárky do Vánoc doručit a vy jste je mohli naježit svým blízkým. V každém balíku najdete super dárky pro rodiče, sourozence, babičky i dědečky. 

DO SOUTĚŽE VSTUPTE ZDE>>>

Fotogalerie: Retro Vánoce: Podívejte se, jak se slavily…
66 fotografií