Návštěvníci festivalu se mohou těšit na populární show Míši Růžičkové, koncert kapely Pískomil se vrací, cvičení s Hankou Kynychovou, koncert malých Lollipopz a další zábavná vystoupení. Připraveny jsou i speciální atrakce – mobilní planetárium, super vystřelovací raketa, foto koutek s Pigym ve vesmíru apod. Víkendem děti a jejich rodiče provede Jakub Koutský, Milan Fridrich a prasátko Pigy.

O víkendu 19. a 20. května se park Mirákulum ve středočeských Milovicích promění v magický a tajemný vesmír. Uskuteční se tu totiž další ročník rodinného festivalu Pigyáda. Program slavnostně odstartuje v sobotu ve 12.00 hodin Jakub Koutský, Michal Fridrich a samozřejmě i populární prasátko Pigy.

„Letošní Pigyáda nes podtitul Tajemný vesmír a tomuto tématu jsme přizpůsobili veškerý program. Děti si mohou s Pigym projít „kosmickým výcvikem, stát se kosmonautem s vesmírným pasem, projít mlhovinou, naučit se moonwalk a přesvědčit se na vlastní oči, že černá díra není tak děsivá, jak se zdá,“ prozrazuje Zdenka Chocholoušová, manažerka dětských produktů Lagardere Active ČR.

Program na Pigyádě je ale pro celou rodinu. Kromě malých dětí si na své přijdou také jejich starší sourozenci, protože v rámci doprovodného programu vystoupí například kapela Pískomil se vrací, Lollipopz a zpěvačka Nely Kailová. Děti si mohou také zakouzlit s Pavlem Kožíškem, zacvičit s Hankou Kynychovou nebo si zařádit s populární Míšou Růžičkovou.

Informace o vstupném a programu Pigyády naleznete na www.pigy.cz.

Fotogalerie
3 fotografie