Vibrační plošina se stala v posledních letech fenoménem, a to právem. Je totiž efektivním pomocníkem při formování postavy, hubnutí a udržení fyzické kondice. A vy si ji teď můžete pořídit i domů. Na e-shopu Sportnanetu.cz si je teď můžete objednat už od 2 390 korun. Navíc ke všem modelům obdržíte jako dárek sadu fitness ČINEK. A nebojte se, že se vám prodraží doprava. Ta je teď totiž od částky 3000,- ZDARMA

Cvičení na vibrační plošině se stalo opravdovým hitem. Vše funguje na principu vibrací, které způsobují reflexivní stahování svalů. Tím dochází k jejich intenzivnímu procvičování. Stačí 5 minut stoje s mírně pokrčenými koleny a výsledky se rychle dostavují. Neváhejte, léto a čas dovolených už je tu za pár měsíců!

Vibrační plošiny
Autor: sportnanetu.cz

Pro krásu i zdraví

Vibrační plošina procvičí celé tělo, odstraní přebytečný tuk, pomáhá odstranit bolest kyčlí, posiluje kostru a pomáhá urychlit rehabilitaci po úrazech a operacích. Výhodou je, že tím, že zatíží celý skeletu rovnoměrně, stimulují se osteoblasty a vytváří se nová kostní hmota.

Vibromasážní stroj díky svým vibracím navíc pomáhá ke zrychlení krevního oběhu, z těla se tak vylučují škodlivé látky, zlepšuje se metabolismus a činnost vnitřních orgánů.

Vibrační plošiny
Autor: sportnanetu.cz

Vyberte si tu nejvhodnější

Vibrační plošiny se liší výkonem, systémem vibrací a zatížením. Od těchto rozhodujících faktorů se odvíjí také cena. Vibrační posilovací stroje mají horizontální nebo vertikální systém vibrací, dražší dvoumotorové stroje pak tyto systémy kombinují.

Vibrační plošiny jsou zpravidla vybaveny computerem, díky kterému si můžete navolit cvičební program přesně podle Vašich představ. Vibromasážní stroje nejsou nijak náročné na údržbu ani na spotřebu energie.

Komerční prezentace