Pokud je ve vašem okolí někdo takový, rozhodně mu ukažte tento článek! Mýty a pověry ohledně pocení si totiž nezaslouží nic jiného, než aby byly vyvráceny. Svět kolem nás pak bude hnedle veselejší, a hlavně voňavější.

Video
Video se připravuje ...

 Effectixcom

Mýty a lži o pocení

Těžko uvěřit, jak velké procento populace, a to z řad mužů i žen, stále věří nehorázným nesmyslům a bludům, které ohledně problematiky pocení kolují. Pojďme si nyní několik nejhorších bludů uvést na pravou míru:

Antiperspiranty způsobují rakovinu

Na toto téma proběhla celá řada vědeckých výzkumů v dermatologických laboratořích po celém světě. A nikdy se ani v nejmenším neprokázalo, že by jakákoliv složka antiperspirantů měla karcinogenní povahu. Pravda není ani to, že by se v těle po použití antiperspirantu hromadily škodlivé látky: ty totiž z těla odcházejí během vylučování.

Chlupaté podpaží zadrží pot a nevzniknou koláče

Kdo se trochu zamyslí, pochopí sám, jaká je to hloupost. Nejen, že chlupaté podpaží je už dávno out, ale navíc se zde díky chlupům lépe drží bakterie, které způsobují nepříjemný zápach. Ve zkratce tedy: s chlupatým podpažím se vám koláče klidně udělat mohou, a ještě k tomu budete smrdět.

Chlap, který používá deodorant či antiperspirant, je zženštilý

Ale no tak, pánové! To si vážně myslíte, že ženy láká zápach zatuchlého pižma? Naopak, průzkumy dokázaly, že ženy dávají přednost mužům, kteří dbají o svou tělesnou vůni a zmíněné přípravky používají. To samé platí i naopak: muži si vybírají takovou partnerku, která jim hezky voní. A to se o kyselém zápachu podpaží rozhodně říci nedá!

Jde to i bez koláčů?

Snad už je tedy všem jasné, že propocená kola v podpaží, ani půlměsíce pod prsy nejsou rozhodně ničím, o co bychom měli stát. Co když vám ale nepomáhá ani antiperspirant a koláče se vám stejně tvoří, i když vám to není jedno? Pak vás zachrání CityZen: kouzelné triko, ve kterém nikdy nikdo nepřijde na to, že se potíte. Na výběr jsou varianty v různých střizích i barvách pro dámy i pány, takže trička můžete pořídit i jako vánoční dárek pro své blízké!

Více v e-shopu: www.cityzenwear.cz.