Kanibal z Nine Elms

...
Autor: archiv

Před patnácti lety vyřešila Kate Marshallová případ krutého sériového vraha, ale málem přitom zemřela. Nyní se ale minulost začne vracet a Kate je vtažena do právě probíhajícího vyšetřování vražd mladých dívek. Jenže vrah napodobitel chce dokončit započatou práci...

Cena: 399 Kč

Nevinný klient

...
Autor: archiv

V motelovém pokoji v Tennessee někdo ubodá kazatele k smrti. Policie z tohoto činu obviní Angel, servírku ze striptýzového klubu. Její obhajoby se ujme Joe Dillard, který je přesvědčený o její nevině.

Cena: 299 Kč

Někdy je hezké, že mě miluješ

...
Autor: archiv

Kamarádky Chloé a Constance jsou každá jiná, ale obě mají potíže s láskou. Chloé se nedokáže odpoutat od svého bývalého přítele a romantička Constance čeká na pana Darcyho. Humorný román o milostných eskapádách dvou třicátnic.

Cena: 329 Kč

Pařížská švadlena

...
Autor: archiv

Australanka Fabienne přijíždí na galapřehlídku v Metropolitním muzeu, která je poctou dílu její babičky, módní návrhářky. Fabienne se dozvídá víc o babiččině minulosti a odhaluje příběh zlomeného srdce, tajemství a obětí ve jménu úspěchu.

Cena: 449 Kč

Devátá oběť

...
Autor: archiv

Bývalá vyšetřovatelka Kate Shugaková se ve svém srubu na Aljašce věnuje jarnímu úklidu. Netuší, že nedaleko se jeden muž vydává se na vražednou výpravu s puškou v ruce. Když výstřely utichnou, leží ve sněhu devět těl. Jenže devátou oběť zabila úplně jiná zbraň…

Cena: 279 Kč

Kdo šije u Podolské?

...
Autor: archiv

Po znárodnění salonu Podolská zde díky protekci Marty Gottwaldové mohla majitelka zůstat pracovat na podřadné pozici. Osudy lidí spojených se salonem přibližují dobu, kdy modely vystřídaly rudé šátky a vykasané rukávy údernic.

Cena: 249 Kč

Čeští jidášové: Největší zrádci v našich dějinách

...
Autor: archiv

Každá společnost má své hrdiny i zrádce. Karel Sabina, Rudolf Mrva, Emanuel Moravec, Nestor Holejko a další. Co jméno, to jiný osud, plný dvojí nebezpečného života na tenkém laně. Pro někoho hrdinové, pro někoho zrádci. …

Cena: 399 Kč

Ta lepší z nás

...
Autor: archiv

Když je zavražděn prominentní právník z Manhattanu, dvě sestry – jedna z nich vdova po zavražděném, druhá jeho bývalá manželka – musí odložit nedůvěru a starou zášť, aby ochránily své nejbližší... Dokážou ale uniknout své minulosti?

Cena: 399 Kč

Ve stínu magie

...
Autor: archiv

Magie je bezvadná věc. Můžete si přičarovat štěstí, zdraví nebo sukubu, která vám bude po vůli. Ale taky se všechno může v jednom okamžiku zvrhnout a vy proti sobě poštvete síly, které jsou tak staré a temné, že vás mohou přivést k šílenství. Magie tvoří základ fantasy kánonu, ale tahle sbírka vám ukáže, že i tak tradiční téma vás v mnohém dokáže ještě zatraceně překvapit.

Cena: 565 Kč