Hudební podium bude patřit hned několika špičkovým interpretům české hudební scény! Hlavní hvězdou je rozhodně Leoš Mareš, jehož show vypukne přesně ve 20:00. Odpolední program zahájí v 16:00 Marpo & TroubleGang, nejpopulárnější český rapper, který jako první na české scéně vyprodal O2 arenu!

V 18:00 se mikrofonu ujme Tonya Graves, americká pop & blues zpěvačka s nezaměnitelným hlasem a držitelka několika ocenění Anděl. Publikum ji zná především ve spojení s kapelou Monkey Business, ale v roce 2016 se vydala na sólovou dráhu, má na kontě dvě zdařilá sólová alba a sklízí úspěchy u nás i ve světě. Moderátorem hudebního programu nebude nikdo jiný než Patrik Hezucký. A to vše zdarma!

Už jste navštívili šmoulí vesničku?

V rámci bohatého doprovodného programu pro děti „přijede“ tradiční pouť s kolotoči, střelnicí i cukrovou vatou. Menší ratolesti jistě potěší pohádkový les, animační hra složená z osmi stanovišť v podobě různých pohádkových postav umístěných napříč Metropolí Zličín. Na všechny děti po splnění jednoduchých úkolů čeká zasloužená odměna.

Unikátní šmoulí vesničku si nesmíte nechat ujít.
Autor: Metropole Zličín

Největším lákadlem je – poprvé v Česku – zcela unikátní interaktivní ZTRACENÁ ŠMOULÍ VESNIČKA s oblíbenými postavičkami v životní velikosti! Děti budou moci na ploše 100 mnavštívit laboratoř taťky Šmouly, Šmoulinky „beauty salon“ s malováním na obličej, Šmoulí kuchyňku s dílničkami a kinetickým pískem, hudební studio, sportoviště, nebo Gargamelovu klec (fotokoutek). Spolu s živými maskoty Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a Koumákem budou hravým programem a soutěžemi provázet Majda a Petr z Kouzelné školky.

Tohohle šmoulu opravdu nepřehlédnete.
Autor: Metropole Zličín

Skvělé jídlo a zábavné zóny pro malé i velké

Program a odborný dohled nad sportovní arénou zastřešuje DECATHLON, a proto i zde bude pestrá nabídka aktivit pro všechny zájemce o sportovní vyžití, jako koloběžky, skateboarding, lukostřelba, fotbal nebo ping pong, za zmínku před dovolenou stojí i možnost otestování letní výbavy na hory a camping.

Co by to bylo za festival bez jídla?! Ochuzeny samozřejmě nezůstanou ani chuťové pohárky, lákavé ochutnávky originálních receptur domácí i zahraniční gastronomie připraví v rámci FOOD ZÓNY na 30 vybraných restaurací a gastro dodavatelů!

Maminky i dospívající dcery mohou navštívit HAIR & BEAUTY KOUTEK, nejmenší ratolesti vám pohlídají v dětském koutku TIME OUT, kde si pohrají s dalšími malými kamarády, hodnými tetami, a především velkou spoustou plyšáků. V průběhu celého dne budou návštěvníci moci využít fantastických slev a akčních nabídek!

Proto neváhejte, přijměte pozvání na FAMILY OPEN FEST a užijte si parádní den s Metropolí Zličín! Akce začíná v 10.00 a nezapomeňte – metro a autobusy staví pár minut od parkovací plochy Metropole, která je hlavním centrem dění, takže se nejen vyhnete problému s parkováním, ale hlavně budete moci bez omezení ochutnat všechny připravené gastronomické lahůdky.