Tradice a příroda

Celulitida, strie, povolená pokožka, stárnoucí kůže. To vše jsou problémy, se kterými se během života potýká spíše něžnější pohlaví. Některé vady na kráse jsou způsobené geneticky, za jiné může čas. Ať už je příčina kdekoli, nic se nemění na tom, že bychom tyto protivníky rády definitivně porazily a při nejmenším jejich projevy alespoň zmírnily. Právě této problematice se věnuje rodinná firma Bouhon, která pokračuje v nastolených šlépějích svého zakladatele Waltera Bouhona. Na počátku všeho byla žena, nešťastná manželka lékárníka Bouhona, která netoužila po ničem jiném, než se zbavit nehezkých strií. Walter tak v 50. letech minulého století vyvinul v Norimberku olej, který ženu trápení zbavil. Díky ověřeným účinkům a vysoké kvalitě produktu pomáhá frei öl® již přes 50 let ženám i mužům nejen v Německu, ale v celé Evropě v boji proti striím, jizvám a s vyrovnáváním tónu pleti. Společnost tak i nadále vyvíjí vysoce kvalitní produkty a soustředí se především na jejich účinky a maximální snášenlivost s pokožkou. Jednotlivé přípravky neobsahují žádné živočišné složky a nejsou ani testovány na zvířatech. Olej se navíc vyrábí z toho nejlepšího, co příroda nabízí.

Autor: www.freiol.cz

Jak frei öl pomáhá?

Tvarující olej značky frei öl v sobě ukrývá mnoho blahodárných účinků na pokožku. Aktivační olej se dokáže účinně poprat s problematickými partiemi, jako jsou břicho, dolní končetiny a paže, a představuje tak ověřenou cestu za pevnější postavou. Jeho tajemství spočívá právě ve využití přírodního bohatství. Díky extraktu ze semínek vlčího máku působí účinněji proti celulitidě. Zjemňující a zpevňující efekt mu dodává výtažek z lupiny bílé. Bambucké máslo a ovesný olej, který olej také obsahuje, vyživuje pokožku a propůjčuje jí krásný sametový vzhled. Současně vyživuje pokožku a podporuje obnovu buněk cennými omega mastnými kyselinami z přírodních olejů. Díky jeho regeneračním účinkům se také stává vyhledávaným společníkem čerstvých maminek pro období po porodu. Pokud také toužíte zmírnit projevy celulitidy, zbavit se strií či zpevnit tělo po porodu, neváhejte a sáhněte po jedničce na německém trhu. Hebká pokožka za to stojí.

Jak na správnou aplikaci:

Tvarující olej značky frei öl® naneste na stehno. S masáží začněte v oblasti nad kolenem. Jemně uchopte pokožku na stehně mezi palec a ukazovák, a poté ji zlehka „odtahujte” od svaloviny.

Naneste si trochu oleje na pokrčenou končetinu, vtírejte směrem od kolene a jemným, stejnoměrným tlakem vmasírujte do stehna i dále do oblasti hýždě. Masírujte vždy vzhůru, směrem k srdci.

Menší množství Tvarujícího oleje značky frei öl® si natřete na břicho a masírujte si je dlaní krouživými pohyby kolem pupíku, střídavě doleva a doprava. Na závěr kůži na břiše jemně poštipujte.