Změňte svůj životní styl

Nastupují rychlé diety s vidinou shození pár kil v co možná nejkratší době. Shozená kila se ale za chvíli vrátí. Vhodnějším řešením je nastolení nového životního stylu, kdy si osvojíte základní pravidla a začnete svůj život a hlavně tělo vnímat jinak. Jen tak dosáhnete vytouženého cíle a vyhnete se tolik obávanému jo-jo efektu.

Obraťte se na odborníka

Na internetu i v knihkupectvích najdete nespočet titulů, diskuzí, článků a nejrůznějších návodů, jak nastartovat správné hubnutí. Jedna dieta však nemusí působit na všechny stejně. Každý jinak spaluje, jinak tráví, jinak funguje. Vyznat se v tom ale bývá dost obtížné. Vhodným řešením je návštěva odborníka, který vám po osobní konzultaci sestaví plán přímo na míru. Na tomto principu funguje i program Cambridge Weight Plan, kdy se poradce stává i jakýmsi koučem, který na vás pravidelně dohlíží, měří výsledky a podporuje vás na vaší cestě. Zapracuje s vámi i na celkovém zlepšení zdravotního stavu, změně životního stylu, stravovacích návyků a trvalé ztrátě přebytečných kil.

Autor: Cambridge diet

Výsledky mluví za vše

Skvělým příkladem je Josef Grošek, který na sobě začal pracovat po neustálých váhových výkyvech. Zvolil Cambridge Weight Plan a dostal se ze své původní váhy 142 kg na krásných 80 kg a svou váhu si stále udržuje.

I paní Blanka z Prahy vyzkoušela už hodně diet, které byly ve většině případů neúčinné. I tak se ale rozhodla dát šanci Cambridge Weight Plan a po čtyřech měsících se jí podařilo dostat se z původních 84,5 kg na nádherných 59,5 kg. Nyní je se svou postavou velmi spokojená a cítí se jako zcela nový člověk.

Autor: Cambridge diet

Huben – měsíc ztracených kil

Cambridge Weight Plan navíc připravil pro své zákazníky na celý duben akci s názvem Huben – měsíc ztracených kil, ve které nabízí novým i stávajícím klientům akci 3+1 zdarma. Stačí se zaregistrovat v období od 1. do 30. dubna na www.huben.cz, pravidelně navštěvovat svého poradce po dobu tří týdnů, dodržovat jeho rady a týdenní jídelníček zdarma je váš.

Proč tedy nevsadit na spojení kvalitní stravy a podpory certifikovaného poradce a nezískat svou vysněnou postavu rychle, zdravě a hlavně dlouhodobě? První změny na sobě uvidíte již po prvním týdnu.

www.cambridge-diet.cz