,,Mám hodně náročný každodenní program a poslední dobou mě trápilo, že jsem neměla čas se kvalitně a pravidelně stravovat, což určitě ke zdravému životnímu stylu patří, proto jsem se rozhodla využít služeb profesionálů na zdravé stravování a nechávám si každý den dovážet celodenní menu od diety v krabičce.“

Autor: www.dietavkrabicce.cz

,, Každý den mám přichystaných 5 chodů a musím si jen hlídat časové rozestupy mezi jednotlivými jídly. Jídelníčky jsou sestaveny MUDr. Hanou Mojžíšovou, která se zdravým stravováním zabývá již spousty let a plně jí důvěřuji.“ svěřila se nám Hanka Kynychová.

,, Co mě opravdu mile překvapilo je chutnost všech jídel a vysoká kvalita surovin, snažím se k tomu ukecat i mojí přítelkyni Ivanku Jirešovou.“ směje se Hanka Kynychová.

Její pražská tour POHYB POMÁHÁ patřila také tématu domácího násilí, se kterým má Hanka Kynychová bohužel své zkušenosti. Nabádala tímto ženy, aby se nebáli informovat své okolí o tom, co doma prožívají.

Autor: www.dietavkrabicce.cz

Podpořit jí přišli její přátel Ivana Jirešová, Jana Adamcová, Leona Machálková, Kristýna Janáčková nebo zpěvák Filip Jankovič.