Základním měřítkem této diety, která vychází převážně ze středomořské kuchyně, je heslo: Jez do polosyta. „Když někdo bude hladový, nemusí se bát si ještě trochu přidat, když naopak bude mít pocit, že je nasycený, nemusí celé jídlo dojídat. Výhodou tohoto programu je, že tímhle typem jídla se vlastně nedá takzvaně přežrat,“ slibuje Petr Havlíček.

Snídaně

Pekelné vafle pro odvážné

Suroviny na 1 porci: ¼ hrnku celozrnné mouky, 1 – 2 lžíce kukuřičné mouky, špetka jedlé sody, špetka soli, 2 lžičky krystalového cukru, 2 lžičky olivového nebo kokosového extra virgin oleje, 1 lžíce jablečného pyré, ⅓ hrnku mléka.

Pro odvážné: trošku nakrájených pražených zelených chilli papriček (není nutné)

Na vafli přidejte – vyberte si: ořechové máslo, javorový sirup, čerstvé nebo mražené ovoce, jogurt nebo skyr.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat