Podívejte se na několik tipů, se kterými určitě nešlápnete vedle. Pro každého člena rodiny vyberete ten nejkouzelnější dárek od srdce.

Maminka

Dárky šité na míru vždy těší, a platí to pro celou rodinu. Můžete zvážit fotokalendáře, rodinné fotografie na plátno nebo hrníčky se jmény členů rodiny. Pro maminku vytvořte fotoknihu s rodinnými fotografiemi, kterou si může prohlížet a vzpomínat třeba na společnou letní dovolenou. Další možností je kulturní zážitek, jako lístky na koncert nebo divadelní představení. A co takhle delikátní parfém? Skvělé nápady na dárky najdete tady.

Tatínek

Tatínkové bývají mistři grilu, co takhle tomu vašemu pořídit nový grilovací set? Pokud má rád sport, můžete mu darovat vstupenky na zápas oblíbeného týmu nebo sportovní doplňky. Spoustu mužských radostí objevíte ZDE.

Dědeček

Dědeček ocení dárek, který mu pomůže příjemně odpočívat.  Například lahvinku dobrého vína, knihu od oblíbeného autora nebo třeba jemné pantofle. Pokud má zájem o historii, můžete mu zakoupit knihu nebo DVD dokumenty na téma, které ho zajímá. Pořád máte pocit, že to ještě není ono? Inspirujte se dalšími zajímavými nápady.

Babička

Babičky často milují vaření a pečení. Darujte jí kvalitní kuchyňské náčiní nebo set na pečení. Personalizované dárky, jako třeba hrneček s fotografiemi vnoučat nebo šála či šátek s hezkým vzorem mohou být také to pravé. Radost udělá měkká přikrývka či aroma difuzér s esenciálními oleji. Stálé váháte? ZDE najdete to pravé!

Děti

Pro děti můžete vybírat dárky podle jejich věku a zájmů. Kreativní děti budou potěšené uměleckými potřebami, jako jsou pastelky, akvarelové barvy nebo modelovací jíl. Radost udělá sada na výrobu slizu. Malé parádnice ocení dětskou sadu malovátek, kluci sportovní potřeby a všichni voucher na vstup do aqvaparku.

Zvířecí miláčci

Dáreček Ježíšek obvykle přinese i čtyřnohým členum rodiny. Mazlíčky potěší nový teplý pelíšek, zdravé pamlsky nebo neokoukané a neožvýkané hračky. Prohlédněte si další tipy pro vaše chlupaté miláčky.

Pro všechny

 Hry a puzzle jsou skvělým způsobem, jak trávit čas společně a posilovat rodinné vztahy. Vyberte si hry, které jsou vhodné pro různé věkové skupiny, aby se mohla zapojit celá rodina. Hry jako Scrabble, Ticket to Ride nebo Carcassonne jsou skvělou volbou.

Společný zážitek

 Místo hmotného dárku můžete rodině darovat společný zážitek, jako je víkendový výlet, návštěva zábavního parku, lístky na koncert nebo wellness pobyt. Tento dar vám umožní zažít společné dobrodružství a vyzkoušet něco nového.

Gastro zážitky

 Pokud je člen vaší rodiny zdatný kuchař nebo milovník dobrého jídla, vyberte dárek spojený s vařením. Například kvalitní kuchařské náčiní, degustaci vína či kurz vaření pro celou rodinu.

Video
Video se připravuje ...

Jaké pamlsky (ne)dávat psům o Vánocích? Videoredakce ženských titulů