Prozraďte, jak jste se k pečení dostala?

Odmala jsem pekla se svojí maminkou v kuchyni, ať už vánoční cukroví nebo různé dorty a moučníky. Ráda jsem s ní pekla a koukala jsem se jí pod ruce, jak a co se dělá. Myslím, že mi to nadšení zůstalo. Jen jsem se zdokonalila a více se dostala do toho pravého jádra pečení.

Ve své kuchařce píšete, že sladké je trochu závislost. Vy se pyšníte dokonalou postavou, na které pilně dřete. Jak jde tohle dohromady s mlsáním a sladkým?

Dohromady to určitě jde, ale samozřejmě vždy všeho s mírou. Já sladké miluji, ráda ochutnávám, ale také vím, že se musím hlídat, abych dopla kostýmy nebo šaty na vystoupení. Ale myslím si, že když sladké kompenzujete zdravým pohybem a nic se nepřehání, tak to jde krásně ruku v ruce. Vždyť by byl hřích si nic sladkého nedat.

Co vám doma na vaši první kuchařku řekli a kde se tento nápad zrodil?

Doma mě vždy podporovali ve všem, co jsem dělala. A když přišla nabídka od vydavatelství, tak samozřejmě měli radost. Vždy věděli, že cokoliv dělám, dělám pořádně a ráda věci dotahuju do konce. A věděli, že když vydám svoji první knihu,tak se ji budu snažit udělat dokonalou. Myslím, že se to povedlo. Hodně tomu napomohl covid, díky němu jsem se totiž opravdu rozpekla. Zpívání šlo tehdy na druhou kolej a já se začala věnovat hlavně pečení.

Dovedete si představit mít svou vlastní cukrárnu?