I když si štíhlá modelka udržuje tělo pravidelným běháním, připustila, že i jí trápila partie, na kterou bylo cvičení krátké. „Břicho jsem měla po porodech povadlé, zkrátka to nebylo ono. Dlouho jsem se liposukci bránila, ale výsledek vlastní sestry Yvony mě přesvědčil. Navíc s Klinikou YES VISAGE spolupracujeme léta a vím, že na místní lékaře je spolehnutí.“

Simona Krainová i díky liposukci snad nikdy nevypadala líp
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Ani Alice Bendová nedá na liposukci SlimLipo dopustit
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Super tělo po dětech není fikce

Docílit dokonalé figury po dvou dětech není jednoduché ani pro ty slavné. „Nad jizvou po dvou císařských řezech se mi utvořil vzpurný tuk. I přes diety a cvičení se mi ho nedařilo zbavit. Nakonec ho porazila speciální laserová liposukce na Klinice YES VISAGE,” prozradila herečka Alice Bendová. „Překvapilo mě, jak rychle jsem se mohla vrátit k práci - už druhý den jsem na place natáčela seriál,“ dodala.

Více o liposukci SlimLipo najdete na www.yesvisage.cz/slimlipo

Alena Antalová využila klidnější období pro péči o sebe
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Konečně čas na krásu

Bříško a boky pomocí liposukce SlimLipo se rozhodla vyřešit i sympatická herečka Alena Antalová známá ze seriálu Četnické humoresky či Pojišťovna štěstí. „Měla jsem trochu resty v péči o sebe. Proto v tento zvláštní čas, kdy se vše najednou zpomalilo, mám konečně prostor i na takové ty své holčičí věci,“ vysvětluje načasování zákroku SlimLipo herečka.

Karel Vágner už má liposukci za sebou
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Dalším VIP mužem, který podstoupil liposukci je Michal David
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

I muži chtějí hubnout

Inspirací pro zákrok byla Karlu Vágnerovi nejen jeho sexy žena Simona Krainová, ale i švagrová Yvona, která moderní liposukci podstoupila jako první z rodiny. „Vloni jsem se zvětšil a moje oblíbené “travel šortky“ už mi nebyly. Běhám se Simčou 2 až 3x týdně, ale v mém věku a životním stylu se už hůř shazuje,“ popsal důvody Karel. Stal se tak společně s Michalem Davidem či Petrem Kotvaldem dalším mužem, který moderní liposukci SlimLipo netají.

Simona Krainová je dnes pro svou starší sestru rádcem na poli krásy
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Štíhlá postava a pevná kůže do hodiny

Laserová liposukce SlimLipo zaručuje maximální šetrnost a laser zároveň pracuje s pokožkou v ošetřované oblasti, která snadněji přilne, zpevní se a minimalizuje vznik jakýchkoliv nerovností. To potvrzuje i MUDr. Hana Skeřilová, specialistka na liposukce z Kliniky YES VISAGE, která se pyšní největším počtem úspěšně provedených laserových liposukčních zákroků u nás. „Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie jako povislé paže, kolena nebo podbradek,“ doplňuje Skeřilová. 

Více o této liposukci naleznete na www.yesvisage.cz/slimlipo

Dokonalá těla Simony a Yvony v 48 a 53 letech
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Zeptejte se zdarma

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Nezávazná konzultace liposukce je s odborníky Kliniky YES VISAGE zdarma. I vy můžete vybírat z více jak 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30.000 spokojených klientů, které tato pětihvězdičkově recenzovaná klinika ročně obslouží. Navíc s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky za rok 2020 v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení v Česku.

Více na www.yesvisage.cz.

Zhlédněte ve videu, jak pomohla liposukce SlimLipo třem ženám napříč generacemi:

Video
Video se připravuje ...

 Klinika Yes Visage a.s.