Velikonoce na talíři

Už přemýšlíte, jaké pochoutky naservírujete na velikonoční stůl? V kuchařce Blesku Velikonoce na talíři najdete například jedinečný recept jako inspiraci na každý den od Škaredé středy až po Velikonoční pondělí. Ale to není všechno, pochopitelně nechybí ani tradiční pokrmy jako beránek či kynutý mazanec, které jsou i ve verzi »hrníčkové«.

Pro manžela a odrostlé syny získáte předpis na »opilého« beránka a samozřejmostí jsou staročeské jidáše či velikonoční nádivka z prvních jarních bylinek. Nenechte si ujít zítřejší vydání tištěného Blesku, ke kterému bude kuchařka přiložena ZDARMA!

  • 20 skvělých receptů
  • Dobroty na sladký i slaný způsob
  • Tradiční mazanec a domácí nádivka
  • Jednoduché hrníčkové recepty

75x Remoska® P31/01 2l Prima

Remoska® peče, dusí, smaží, zapéká, ohřívá i rozmrazuje. Připravíte s ní všechny druhy potravin včetně masa. Stačí ji jen zapnout jedním tlačítkem. Topné těleso je umístěno ve víku, teplo je přenášeno stěnami mísy až na její dno. Potraviny jsou tak ohřívány ze všech stran současně. Přebytečná pára je odváděna přes ventil ve víku, a potraviny se tak nevysušují, zůstávají měkké a zachovávají si svou vůni. Hodnota každé? 3399 Kč!

  • Vyrobeno v ČR
  • Odnímatelný kabel
  • Optimální teplota 160 až 180 °C
  • Nízká spotřeba (jen 400 W)
  • Objem 2 litry
  • Nepřilnavý povrch TEFLON® CLASSI

Neprošvihněte už zítra VELKOU JARNÍ HRU: Předvelikonoční dárky od Blesku!
Autor: Remoska®

Jak soutěžit?

Vše důležité se dozvíte v zítřejším vydání deníku Blesk!

VIDEO: Slaní šneci z remosky