Pokud patříte k těm, kteří mají s vánočními nákupy tradičně spojené popocházení kolem nazdobených výloh, vůni svařáku, linoucí se zvuk koled a zářící výzdobu, pak jste určitě zajásali, že se konečně otevřely dveře obchodních center, obchodů a obchůdků. Nejinak je to mu v Obchodním centru Letňany, které i letos nabízí klíč k pohodovým nákupům přesně podle vašeho gusta – slevovou knížku.

Autor: OC Letňany

Kromě toho, že je knížka výborným průvodcem obchodním centrem i inspirací zároveň a samozřejmě plná slev, nabízí ještě výhodu navíc – váš nákup s ní se stane zcela bezpečným. Vedle tištěné verze dostupné na infostánku centra si ji totiž můžete v digitální podobě stáhnout do svého telefonu či počítače a své nákupy si s ní můžete doma díky jednotlivým slevovým kuponům předem pečlivě rozplánovat, což se v době pandemie skvěle hodí. Sami se rozhodnete, který z kuponů využijete a kdy, čímž vám odpadne dlouhosáhlé bloumání a mísení se s davy v obchodním centru. Obchodní centrum Letňany je otevřené za maximálních hygienických a bezpečnostních opatření, i přesto však jsou zákazníci nabádáni k dodržování pravidla 3R – ruce, roušky, rozestupy. Při překročení počtu zákazníků v jednotlivých prodejnách proto můžete být vyzváni k malému strpení, než budou obslouženi zákazníci před vámi.

Autor: OC Letňany

Letošní Vánoce jsou pro všechny skutečně zasloužené a nikdo nechce ztrácet čas. Abyste si mohli nákupy i atmosféru užít bez stresu, zda se vám doma mezitím nepřipaluje cukroví, či zda ho vůbec mezi domácí výukou dětí a podobnými koronavirovými radostmi upéct stihnete, OC Letňany i tento problém vyřeší za vás. V pasáži u Tesca lze zakoupit již hotové cukroví u stánku Poctivé vánoční cukroví z másla. A pokud chcete letos zažít naprostou pohodu, hodit si nohy nahoru a hloubání nad dárky ponechat někomu jinému, pak můžete i v OC Letňany zakoupit dárkové poukázky do jednotlivých obchodů v různých hodnotách, ke kterým dostanete ozdobnou obálku s vánočním motivem. Poukázky platí jeden rok od data vystavení a je možné je uplatnit v celém OC Letňany.

Autor: OC Letňany

OC Letňany se může také pochlubit pohádkovou vánoční výzdobou s několika vánočními stromy. Majestátní zlatý „Santův trůn“ je usazený mezi stromky a muchomůrkami a určitě se stane ozdobou vašich selfies, stejně jako zlatý rám s obrovskou mašlí. Vstupní prostory i eskalátory zdobí vánoční brány, které vás zavedou do sedmého nebe vánočních nákupů. Nechybí ani zvířátka, jako jsou medvídci, sovy či prasátka a závěsná výzdoba ve tvaru měsíce, hvězd a padajících vloček. Radostné, plné dárků a bezpečné – takové jsou letošní Vánoce s OC Letňany.

Fotogalerie
5 fotografií