Stavebnice Lego® jsou odpověď, jak na relax i v omezeném čase 

Průzkum realizovaný společností LEGO Group v České republice odhalil, že pocity stresu zažívá alespoň jednou měsíčně 62 % dospělých Čechů. Bezmála polovina z nich (46 %) uvádí, že doba odpočinku je pro ně nedostatečná. Odpočinkem přitom strávíme nejčastěji (41 % případů) 2–5 hodin týdně.

Za těch pár hodin můžete stihnout 2 filmy, polovinu jedné řady nového seriálu nebo rozečíst knihu, u které budete pokaždé hledat zapomenutou nit příběhu. Napadlo by vás, že i obyčejné stavění může mít skvělé účinky, a vedle zmírňování stresu také podporuje schopnost kreativity, řešení problémů, schopnost rozhodovat se nebo poučit se z chyb? Že jsou stavebnice LEGO pro děti? Už dávno ne. Objevte nejnovější stavebnice LEGO z nabídky pro dospělé!

Na výlet do slunné Itálie

Nevyšla vám letos prázdninová cesta? Vydejte se vstříc dolce vita s ikonou italského designu z konce 60. let. Model LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) je věrnou replikou klasického automobilu, která oplývá italskou elegancí a detaily z kostek LEGO. Fanoušci ocení stavitelský zážitek, který jim nabízí tento model legendárního vozu s autentickými detaily z bezmála 1 000 kostek LEGO jako například střešní nosič na zavazadla, propracovaný interiér s otevírací střechou, dveřmi a kapotou.

Autor: LEGO Trading

Legendární stadion bez tlačenice

Legendární stadion Old Trafford slaví už 110 let a na počest tohoto ikonického stadionu vznikla jeho věrná kopie z kostek LEGO. Stadion Old Trafford je výjimečný díky unikátním prvkům, jako jsou mnichovské hodiny či sochy sira Alexe, sira Matta a Svaté trojice. I ty v LEGO modelu najdete. Stavebnice LEGO® Creator Expert Old Trafford – Manchester United (10272) je se svými 3 898 kostkami stavitelskou výzvou.  Navíc jejím prostřednictvím si můžete vychutnat všechny detaily pěkně zblízka, bez tlačenic s dalšími fanoušky a kolikrát jen budete chtít.

Autor: LEGO Trading

Navštivte předaleké galaxie

Pokud jsou filmy vaším koníčkem, helmy z řady LEGO® Star Wars ™ z kostek LEGO budou tím pravým stavitelským zážitkem. Vzdejte hold jednomu z nejnebezpečnějších lovců lidí a připomeňte si scény z epické filmové ságy Star Wars™ s propracovanou stavebnicí LEGO® Star Wars™ Helma Boby Fetta (75277). Ikonický vzhled helmy věrně zachycují kostky LEGO a samolepky s potiskem. Ať vás při skládání všech 625 kostek provází síla!

Autor: LEGO Trading