Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou

Pandemie koronaviru nebyla a není jednoduchá pro nikoho z nás. Asi nejhůře na tom ale byli senioři. Ti v době nejvyšší doporučené izolace často za celý den neměli nikoho, s kým by si mohli promluvit.

Vsadila si, aby přišla na jiné myšlenky

Své o tom ví i tato starší žena, která je rozvedená a má dvě dospělé děti. Návštěvu pošty, kterou spojila s nákupem potravin, tak brala jako příjemné zpestření. „Šla jsem poslat dopisy, a když už jsem byla na přepážce, řekla jsem si, že si tenhle nový, nelehký čas zpříjemním trochou toho snění, jaké by to bylo, kdybych vyhrála spoustu peněz,“ usmívá se žena.

„Loterie sice hraju už spoustu let, sázím ale jenom příležitostně. Jsem už v důchodu, a tak mi moc peněz potom, co poplatím jídlo, léky i další poplatky, nezbývá,“ dodává milionářka.

O vsazený tiket se po nákupu nebála, a tak si ho ani nikam neschovávala. Jak se ale blížilo slosování, tak si na něj několikrát vzpomněla a hřála ji myšlenka, že má šanci se už za pár dní stát novou českou loterní milionářkou.

Nemohla uvěřit svým očím

A pak přišlo ono osudové slosování. V televizi ho nesledovala, krátce poté si ale sedla k počítači a přes internet zkontrolovala vsazená čísla. „Myslela jsem, že vyhraju maximálně nějakou tu stovku, to, co jsem ale viděla na monitoru, mi naprosto vzalo dech,“ vzpomíná na osudový okamžik.

První myšlenka, která ji napadla, byla, že při ťukání čísel do online formuláře udělala někde chybu. Proto je zadávala stále znovu a znovu, výsledek byl ale pořád stejný, a to částka 1,75 milionu korun.

Aby své štěstí vstřebala, šla se na něj vyspat. Druhý den ale zavolala svým dvěma dětem, aby se s nimi o milionovou radost podělila. A také jim prozradila své nejbližší plány, které se rozhodně nedrží při zemi.

Sportka jí splní cestovatelské sny

„Bydlet kde mám, a tak naštěstí nemusím dávat peníze na hypotéku nebo pořizování nového bytu. A právě proto si teď začnu pořádně užívat,“ už se naplno směje žena a dodává: „Celý život jsem chtěla cestovat, nikdy na to ale nebylo tolik času, kolik bych si přála. Teď se to díky Sportce změní. Destinací, které chci navštívit, mám na seznamu opravdu hodně,“ prozradila žena na závěr.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.