Střepy ani štěrk na městských chodnících neproniknou spodní vrstvou Skinners a nepropíchne ji ani ostrý klacek nebo kámen při běhu uprostřed lesa. Jak je to možné? Díky extrémně odolným švédským polymerům a patentované technologii Skinners.

Autor: Skinners

Co musíte vědět? Po natažení Skinners téměř nepocítíte rozdíl od klasických ponožek. Pocítíte ho až ve chvíli, kdy nečekaně šlápnete na kostku lega a připravujete se zakřičet bolestí. No a ejhle, ono nic nebolí! Nejspíš se na kostce ještě dvakrát zhoupnete a s úsměvem na tváři pochopíte, že vás ve Skinners jen tak něco nerozhodí.

Díky měkkému provedení se přizpůsobí vašim nohám a dá jim možnost neustálé masáže a impulsů pro chodidla. Právě pro tuto vlastnost si Skinners oblíbilo mnoho sportovců, kteří se zamilovali do regeneračních schopností českých ponožkobot.

Autor: Skinners

Měkké provedení navíc umožňuje snadno přibalit Skinners jako záložní obuv, ať už jdete na dlouhou túru nebo se jen chcete protáhnout na bruslích na cyklostezce a cestou se podívat na nedalekou vyhlídku. Prostě je přistrčíte do jakékoliv kapsy a hurá za zážitky.

Stejně tak stojí za zmínku rychleschnoucí vlastnosti ponožkobot - není problém projít horskou bystřinou a za pár minut už zase ťapat po kopcích s nohama v suchu.

Autor: Skinners

Kde si Skinners užijete? Skinners jsou naprosto univerzální, co se týče využití ve vodě i na souši. Není problém vzít si je na cestu do práce, běhání po lese, na vodácké radovánky i na cvičení ve fitku. Odolná spodní část se nesmeká ani na mokrém povrchu, a když jsou vaše chodidla v přímém kontaktu se zemí, nemusíte se bát uklouznutí.

Stejně jako barefootové botky jsou i Skinners určené především na měkké povrchy, kde si vaše nohy užijí maximum impulsů a také příjemnou masáž chodidel. Nenechte se však odradit od betonu a asfaltu - i zde se vám Skinners osvědčí a odvedou vynikající službu. Jednoduše řečeno, Skinners si můžete vzít, kam uznáte za vhodné a rozhodně nešlápnete vedle.

Autor: Skinners

Hlavní výhody ponožkobot Skinners:

·        jsou prodyšné

·        chrání chodidla před poraněním

·        jsou odolné a mají dlouhou životnost

·        dají se prát v pračce

·        nepálí přes ně rozpálený písek ani asfalt

·        jsou skladné

·        je to prostředník mezi klasickou botou, barefoot obuví a ponožkou

·        mají univerzální možnost využití ve vodě i na souši

·        poskytují chodidlům regeneraci po zátěži

·        vyrábí se v ČR

Nakupte si Skinners pro celou rodinu a dejte svým aktivitám nový rozměr. Choďte, sportujte, poskakujte, hrajte si. Skinners jsou ideální pro každou příležitost.