My se aktuálně na tento proces podíváme z pánského pohledu. Jak by měli pánové postupovat, aby se jim podařilo ulovit co možná nejskvělejší ženu? Těchto 5 triků by mělo pomoct. 

1. Správné oslovení jako základ

Od čeho se odvíjí klasické seznámení poté, co se dva lidé setkají? Především záleží na oslovení. Nejhorší, co může chlap udělat, je říct klasickou frázi „Ahoj, jak se máš“. Rozhodně zapomeňte také na výrazy ahojky a čauky. Drtivé procento žen takto dokonale odradíte a nemáte šanci již na počátku seznamování. Zdá se vám prosté „Ahoj“ fádní? Ano, prvotřídní krasavici se vám také asi ulovit nepodaří. Optimální je vsadit na originalitu a vymyslet si něco vlastního. Když už chcete použít slovo ahoj, přidejte k němu oslovení dané osoby.      

2. Tyto otázky nebrat!

Existuje hned několik otázek, které se vyplatí spíše nepokládat. Některé z nich samozřejmě můžeme uvést, jedná se na příklad o následující dotazy:

-        Jaká je tvoje váha?

-        Máš ráda sport?

-        Pošleš mi prosím fotku, abych viděl celou tvoji postavu?

-        Vystudovala jsi vysokou školu?

Takto by se daly použít ještě mnohé další otázky, které prostě ženu předem diskreditují. Třeba na TopSeznamky.cz jich u mnohých pánů najdete spousty. 

3. Stopku vystaví i gramatika

Píšete se spoustou pravopisných chyb? Pak si raději nechejte zprávy psát někým jiným. Věty začínající malým písmenem, chyby v příčestí minulém nebo ve vyjmenovaných slovech vás předem odsoudí do role losera.

4. Nepodbízejte se

Bude-li od prvopočátku z vaší komunikace čitelné, že se prostě potřebujete za každou cenu seznámit, nejspíše se setkáte s neúspěchem. Ženy dokážou vycítit, o co vám jde. Raději buďte spíše neutrální a stále čekejte na svoji šanci. Určitě přijde, bát se nemusíte.

5. Na výslechy také raději zapomeňte

Víte, co oslovenou ženu vždy zaručeně odradí? Výslech. Jestliže bude navíc velmi podrobný a monotónní, pak je situace jasná. Každá žena chce s mužem strávit nějaký ten čas a poté se rozhoduje. Není nutné o sobě na počátku prozradit úplně všechno. Okradete se následně o témata, za něž byste byl vděčný. Na faktickém fyzickém rande není nic horšího, než když začne váznout řeč. Na pilu se zkrátka tlačit nevyplatí, a to vždy. Buďte zkrátka upřímní a mějte trpělivost. Mnohé seznamky navíc takové jednání díky svým formulářům podporují. Typická je v tomto seznamka Elite Date a mnohé další.