Nakupte a vyhrajte

Společnost Tesco spustila 1. 6. soutěž, která probíhá do 31. 7. Ta spočívá pouze v tom, že budete při nákupu v obchodech Tesco platit kartou Mastercard. Poté stačí poslat SMS s autorizačním kódem z účtenky ve tvaru SOUTEZIT mezera AUTORIZAČNÍ KÓD na telefonní číslo 900 03. Když se vám poštěstí, obdržíte informace o výhře SMSkou.

Jde to i online

Soutěžit můžete i v případě, že nakupujete online přes www.itesco.cz. Doručení nákupu k vám domů musí proběhnout do 31. 7., řidiči zaplatíte nákup na místě kartou Mastercard a vezmete si od něj potvrzení o transakci, na kterém najdete autorizační kód. POZOR! Online nákupy mají jiný tvar SMS než při nákupu na prodejně! Tvar SMS je tedy SOUTEZ mezera ČÍSLOOBJEDNÁV­KYAUTORIZAŽNÍ­KÓD (bez mezery) na stejné telefonní číslo – 900 03.

Výhra? Dovolená snů!

Hlavní výhrou je libovolný zájezd od cestovní kanceláře EXIM TOURS v hodnotě 100 000 Kč, který se bude losovat na konci soutěže. V galerii se můžete podívat, do kterých destinací byste se díky výhře mohli vydat. V průběhu soutěže se hraje každý týden o jinou výhru.

Výhry jsou vždy v hodnotě 10 000 Kč a jsou to poukazy na pobytu v hotelových rezortech po České republice, třeba ve Špindlerově mlýně, Liberci nebo Poděbradech. Veškeré informace včetně konkrétních výher najdete ZDE.