Nekupujte zajíce v pytli

Možná, že už vás nebaví jezdit jako "účastníci zájezdu". Turistická sezóna je v plném proudu a cestovní kanceláře doslova vyhlašují palbu se všemi akčními nabídkami. Občas je ale těžké se ve všech “exkluzivních nabídkách” zorientovat. Tím spíš, když nemáte příliš času nazbyt. “ V dnešní uspěchané době je každý rád, když ušetří čas sám pro sebe. Samozřejmě že existují cestovatelští nadšenci, ale valná většina lidí shledává brouzdání internetem za účelem najít nejlevnější ubytování za více než únavné,” vysvětluje Jan Skovajsa, zakladatel projektu myTripi.

Přemýšlíte- li o nákupu dovolené na internetu, buďte obezřetní. Pořízení vysněné dovolené se sice touto cestou může zdát jako pohodlný a rychlý proces, hrozí ale, že některé firmy a cestovní kanceláře si mohou diktovat svá vlastní pravidla.

Čas platí, čas tratí

Víte, že v dnešní době můžete pří plánování dovolené využít asistenta, který vám dokáže ušetřit až 10 hodin času? Místo noční seance u počítače, kdy zběsile mapujete okolí svého hotelu s doporučením na nejlepší restaurace a bary, máte k ruce úhlednou prezentaci s nejpodstatnějšími informacemi, tipy a obrázky. Dokáží vám připravit itinerář bod po bodu do takových destinací jako je Florida, Havaj, Valencie nebo Řím. Vyrážíte-li vstříc novým zážitkům, do svého cestovatelského balíčku nezapomeňte přibalit kromě foťáku a žabek také cestovní pojištění. Ať vaší zasloužené dovolené už nic nestojí v cestě.