Jak se můžete zúčastnit?

Zákazníky Luxoru čekají zbrusu nové odměny za nákupy, konkrétně při nákupu v kamenné prodejně od 300 do 499 Kč získají nakupující po celé ČR stříbrný los, při nákupu nad 500 Kč zlatý los. S těmito losy se pak mohou zúčastnit soutěží na Rondo.cz a vyhrát ceny v hodnotě 15 000 000 Kč.

Tipněte si vítěze zápasů na MS a vyhrajte  třeba HD LED TV Panasonic

„Zákazníci knihkupectví Luxor se mohou zúčastnit všech her, které na Rondu probíhají, nově také tipovaček na výsledky sledovaných sportovních utkání. Tato funkce bude velmi atraktivní v průběhu blížícího se MS ve fotbale,“ vysvětluje Lukáš Vršecký, spoluautor a CEO Rondo.cz.

Už teď mohou uživatelé na Rondo.cz tipovat zemi, která vyhraje fotbalové mistrovství světa nebo se účastnit klasických soutěží o atraktivní ceny. Výherci si tak odnesou třeba MacBook Air 13, iPhone 7 128 GB, herní konzoli Sony PlayStation 4 PRO 1TB nebo 4K Ultra HD LED TV Panasonic TX-55EX603E. Vyloženě letním hitem před dovolenou je pak možnost vyhrát oblíbený Paddle Board Oceana Tech.

Aktuální soutěže a informace o fungování hry najdete na ZDE.

Autor: Rondo.cz

Věrnost se vyplácí

Ač Rondo funguje teprve přes rok, už si ho oblíbily stovky tisíc lidí, kteří každý den píší své nadšené recenze na Facebook a web. Někdo si udělal radost výhrou jen tak, jiní ji věnují blízkým k narozeninám. „Díky Rondo za první výhru v životě – vyhrála jsem nový iPhone, mám to jako předčasný dárek k narozeninám,“ píše Lenka z Prahy. „Nevěřil jsem, že to funguje, ale pak jsem dostal za nákup ve Sparkysu body, tak jsem to vyzkoušel a vyhrál jsem pro malou další hračku,“ svěřil se Tomáš z Přerova.

Rondo.cz aktuálně využívá přes 710 000 registrovaných uživatelů, kteří od vzniku projektu odehráli více než 1,8 milionu her o nejrůznější ceny. Originální a moderní řešení je první svého druhu na světě a využívají ho kromě knihkupectví Luxor například značky Království hraček Bambule a Sparkys, AXA, sLéky.cz, Bonino.cz nebo ASUS.