Málokterý muž rád chodí do obchodů dámské konfekce vybírat šaty a málokterý dokáže vybrat ty, které vám opravdu padnou. Ušetřete nervy jemu i sobě a dejte mu letos tip na vánoční dárek, který vás potěší a s jehož nákupem nebude mít starost.

  1. Každý muž má rád praktické věci.
  2. Každý muž si rád zajde do obchodu s elektronikou nebo ještě lépe - nakoupí online z pohodlí domova.
  3. Každý muž rád nakoupí vše na jednom místě.

Co vás tedy čeká pod stromečkem? Jediná odpověď je správná a tou je epilátor Braun! Vyberte si z široké produktové řady a těšte se na luxusní vánoční dárek, který konečně předčí vaše představy a ze kterého budete mít opravdu radost.

Epilátor pro začátečnice

S holením začínáte a s epilátorem nemáte žádné zkušenosti? To ve dopise Ježíškovi nesmí chybět epilátor Braun Silk-epil 5, který je přímo určený pro mladé dívky začínající s epilací. Braun Silk-epil 5 snadno odstraní chloupky a hladkou a jemnou pokožku uchová až po dobu čtyř týdnů. Hlavní předností, kterou oceníte je, že epilace s Braun SIlk-epil 5 (stejně jako se všemi ostatními epilátory značky Braun) je velmi snadná.

Braun Silk-epil 5, cena: 1999 korun
Autor: Braun

S IPL epilátorem odzvonilo bolestivé epilaci

Dejte jednou provždy sbohem žiletkám a přivítejte nového člena vaší kosmetické výbavy.

IPL epilátor Braun přináší revoluci v odstraňování chloupků. Braun Silk-expert IPL disponuje speciální technologií IPL, která dokáže pomocí revolučního intenzivního pulzujícího světla odstranit vaše chloupky bezbolestně a natrvalo. Speciální senzor téměř nepřetržitě detekuje tón pokožky ošetřované partie a díky tomu dokáže přizpůsobovat intenzitu záblesku. Ten se postará i o ty nejtvrdší chloupky a vaše pokožka už zůstane jen jemná a hladká, tak jak jste si to vždy přála.

Braun Silk-expert IPL, cena: 10 999 korun
Autor: Braun

Dárky praktické a multifunkční 

Každá z vás bude nadšená z praktického epilátoru Braun Silk -epil SkinSpa 9, který obsahuje sadu masážních nástavců na celé tělo, které se snadno přizpůsobí všem typům pokožky. Snadná epilace a příjemná masáž zanechá vaši pokožku krásně jemnou. Obličej můžete depilovat pomocí epilátoru Braun FaceSpa, který odstraní šetrně i ty nejjemnější chloupky a pomocí čistícího kartáčku pleť na závěr dokonale vyčistí.

Braun Silk-epil SkinSpa 9, cena: 4 490 korun
Autor: Braun

Braun FaceSpa 851V, cena: 1999 korun
Autor: Braun