Přinášíme vám několik přesvědčivých důvodů, proč zvolit holicí strojek Braun.

Váš vzhled dotváří vaší osobnost

Ať se nám to líbí nebo ne, každý z nás řeší, jestli vypadá dobře. Můžete sice namítnout, že zabývat se vzhledem je ztráta času nebo fádní a povrchní záležitost, přesto je důležité věnovat svému tělu péči. Pravidelné holení je jednou z cest, které vám mohou pomoci vypadat udržovaně a reprezentativně. Výběr toho správného holicího strojku je nejdůležitější první krok. Ujasněte si, co od svého strojku očekáváte a nebudete zklamáni.

Braun Series 9

Strojek Braun Series 9 je přesně to, co hledáte. Dokonalý design a nejmodernější technologie SyncroSonic™ ve spojení s jednoduchým užíváním. Mimořádně šetrný a účinný holicí strojek, díky kterému zůstane vaše pokožka hladká, jemná a bez zbytečného podráždění. Strojek proto nezklame ani ty nejnáročnější zákazníky. Díky technologii Wet&Dry můžete navíc strojek použít kdekoliv – třeba i ve sprše.

Braun Series 9, cena: 11 999 korun
Autor: Procter and Gamble

Rychlost a přesnost

Všichni jsme přepracovaní a vytížení, a proto si ceníme každé ušetřené minuty času. Vyberte si proto strojek s chytrou technologií, který byl vyroben tak, aby vám čas ušetřil.

Braun Series 7 je jednoduchý, přesto profesionální holicí strojek, který si okamžitě oblíbíte. Nejen pro svůj vzhled a snadné použití, ale také pro jeho inteligentní technologii Sonic, díky které se strojek dokonale přizpůsobí konturám vaší tváře. S holicí hlavicí MacroMotion s výkyvem až o 40° lehce zvládnete oholit i ta nejméně dostupná místa a díky čtyřem specializovaným prvkům pojmete více vousů jedním tahem.

Braun Series 7, cena: 9 699 korun
Autor: Procter and Gamble

Použití kdekoliv zrovna potřebujeme

Mnoho mužů si stěžuje na zbytečně zdlouhavý proces holení, ke kterému navíc potřebují spoustu dalších produktů, jako holící gel, zklidňující krém na zarudlou pokožku, a tak dále. Strojek Braun je pro vás vždy připraven k okamžitému použití, ať už jste kdekoliv. K perfektnímu holení navíc nepotřebujete žádné další přípravky ani produkty, a to ani v případě, že máte tu nejcitlivější pokožku.

Už nikdy ke kadeřníkovi

Nechcete? Nemusíte! Holicí strojky jsou navrženy tak, aby si poradily i s vašimi vlasy. Zvolte si jen správný nástavec a dotáhněte váš vzhled k dokonalosti i upraveným střihem vlasů. Multifunkční sada péče o tělo Braun MGK3080 je dokonalým nástrojem pro péči od hlavy až k patě. Sada obsahuje chytré nástavce, díky kterým můžete snadno provádět devět různých typů holení a stříhání. Nemusíte už tedy ztrácet čas návštěvou kadeřnictví a svůj stylový účes si můžete vytvořit doma.

Braun MGK 3080 , cena: 1 699 korun
Autor: Procter and Gamble