Nealko pivo slaví úspěchy!

Poptávka po nealkoholických ovocných pivech u nás neustále roste. Řidiči, sportovci, rodiče hlídající svá dítka na výletech a všichni z nás, kteří se chtějí osvěžit, ocení dva zbrusu nové druhy ovocných nealkoholických piv značky Cool. A navíc? Žádné nepříjemné vystřízlivění a následná kocovina nehrozí!

Autor: Staropramen

Kouzlo citrónů a bezového květu

Citrón je ovoce, které se pro osvěžující vlastnosti používá k výrobě oblíbených domácích limonád. Citrónová zmrzlina zase bývá jasnou volbou dětí i nás dospělých. Není tedy divu, že vede i v kategorii nealko ochucených piv a samozřejmě alkoholických drinků. Jak od sebe v případě značky Cool oba nápoje odlišíte? Velmi snadno - pro varianty se 2 % alkoholu bylo na obalech zvoleno zelené písmo, nealkoholické varianty mají pro odlišení písmo modré.

Autor: Staropramen

Proč značka COOL?

Značka Cool je v Česku v podstatě zakladatelem kategorie pivních mixů a dlouhodobě nejznámějším nápojem z této kategorie - některou z jeho příchutí ochutnalo podle průzkumů trhu 92 % dotázaných! Lidé vnímají kvalitu, oceňují mimořádnou chuť a spojují si jej s atmosférou letních festivalů nebo chvílemi strávenými s přáteli.

Navštivte Staropramen Cool Super Cup a ochutnejte!

Všechny příchutě a varianty značky Cool bude možné ochutnat na druhém ročníku beachvolejbalového Staropramen Cool Super Cup. Během čtyř víkendů se na něm představí špičkoví hráči z Česka i zahraničí a o zábavu bude postaráno!

Momentálně si tedy můžete vybrat mezi příchutí grepu, citrónu a bezového květu! Která se stane vaší oblíbenou?