Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Silvestr v pohybu - v Praze i na horách

/
  • Neseďte doma a Nový rok přivítejte stylově a aktivně.
    Neseďte doma a Nový rok přivítejte stylově a aktivně. (profimedia)
    30. prosince 2016 ● 11:00

    Kdo říká, že Silvestra musíte trávit v restauraci, nebo před televizí se sklenkou v ruce? Na lyžích s horkým bombardinem nebo na bobovce s dětmi může být taky kouzelný.  

  • 1.

    Praha – Bobová dráha Prosek

    s
    Autor: archiv

    Poslední prosincový den bude na Bobové dráze v Praze opět rušno. „Mnoho z vás i z nás nemůže oslavit Silvestra na horách nebo někde mimo Prahu, ať už z finančních nebo časových důvodů. Proto jsme se rozhodli uspořádat pro rodiče s dětmi zábavné silvestrovské odpoledne,“ zdůvodňuje konání akce provozovatel bobovky Michal Sadil.

    Na co se můžete těšit:

    - Bobová dráha pro děti i rodiče po celý den zcela zdarma

    - Soutěže pro děti v průběhu celého silvestrovského odpoledne

    - Silvestrovské opékání buřtů na ohni

    - Za vyplněnou soutěžní kartu dostanou děti buřta k opékání

    - Losování cen

     

  • 2.

    Krkonoše - Pec pod Sněžkou

    s
    Autor: archiv

    Večerní lyžování bude SkiResort ČERNÁ HORA - PEC nabízet ve 4 areálech, třeba i na nejdelším osvětleném svahu v Česku - na Protěži v Janských Lázních, který měří 1,6 km. 

    Těm, kteří chtějí spojit oslavu s lyžováním doporučujeme večerní lyžování v Peci pod Sněžkou na Javoru, kde lze až do 21 hodin lyžovat. Poté už Vás rádi uvítají v MINI Bullbaru v těsné blízkosti sjezdovek, kde lyžaři již tradičně slaví Nový rok v hojném počtu.  

     

  • 3.

    Beskydy – Velké Karlovice

    s
    Autor: archiv

    Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích zahajuje od úterý 27. prosince večerní lyžování na hlavní sjezdovce Razula. Dle aktuálního počasí by se mělo konat až do pátku 30. prosince vždy od 18.30 do 21 hodin. Na Silvestra pak bude středisko v provozu od 9 do 16 hodin.

    Ve Ski areálu Razula jsou nyní v provozu hlavní sjezdovka Razula a rodinná sjezdovka Horal u hotelu Horal, zatím bez snowtubingu, pro který ještě není k dispozici dostatečné množství přírodního sněhu.

    Příležitost k silvestrovské oslavě se v Resortu Valachy nabízí neubytovaným hostům a to v podobě Silvestrovské saunové noci v relaxačním centru Wellness Horal. To bude 31. prosince pro silvestrovské hosty otevřeno až do jedné hodiny po půlnoci. Návštěvníky čeká koupání a saunování za svitu svíček se saunovými rituály každou hodinu a půlnočním přípitkem. „Až do 22 hodin budeme nabízet mimořádně také masáže. Hosté, kteří si rezervují masáž, mají již vstup na Silvestrovskou saunovou noc v ceně,“ dodal ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.

     

  • 4.

    Kašperské hory – skiareál

    s
    Autor: archiv

    Kašperky jsou malebné a místní skiareál malý a milý. Pokud slavíte Silvestra na Šumavě, můžete se zúčastnit sjezdu lyžařů s pochodněmi. Začíná v 19 hodin.

    Nový rok pak můžete oslavit v kašperském penzionu Nebespán, který je proslulý svou gurmánskou kuchyní. Kašperky – stylový konec roku.

     

  • 5.

    Lipno

    a
    Autor: archiv provozovatele

    Novoroční výstup na Stezku korunami stromů
    Na Lipně čekají nejen upravené sjezdovky, ale na Nový rok můžete vyrazit také na Stezku korunami stromů. Čeká vás tam účastnický list s překvapením a také novoroční punč zdarma. 

  • 6.

    Orlické hory - Olešnice v Orlických horách

    olešnice
    Autor: archiv

    Ve skiareálu Harman vás od 9 do 16 hodin čeká předsilvestovská akce pro děti i dospělé. Děti si mohou zasoutěžit o ceny, dospělí otestovat lyže Lusti a Armada a snowboardy Nitro.

     

Dnešní horoskopy