Velké pončo přes tenký rolák, vlněný kabát přes šaty z úpletu, svetr a pletené kalhoty nebo sukně v jedné barvě. Navrstvené pleteniny se nosily již loni ve všech myslitelných kombinacích a letos na podzim a v zimě tomu není jinak. Skvělé, říkáte si, ale zároveň vás trochu trápí myšlenka, jak se o ně budete starat?

Philips představuje ruční napařovače, které jediným stisknutím poskytují rychlé a snadné odstranění nevítaných záhybů a pomačkání, a to u všech typů tkanin. Nezáleží na tom, jestli jste právě doma, na cestách nebo v kanceláři, napařovače Philips jsou připraveny k použití během několika sekund. Pak již stačí jen stisknout spoušť a trvalý výstup páry se postará o zbytek.

Nevěříte? Není nic lepšího, než osobní zkušenost. Nyní máte jedinečnou možnost. V případě, že si v období od 1. 9. 2016 do 31. 12. 2016 zakoupíte jeden z nabízených modelů ručních napařovačů Philips a ten vám nebude z jakéhokoliv důvodu vyhovovat, můžete jej v rámci promo akce „90 dní testování se zárukou vrácení peněz“ do 90 dnů od nákupu vrátit. Více informací hledejte v obchodech.

Napařovač Philips ClearTouch GC536 s příkonem 2 000 W a odnímatelnou nádržkou na vodu (1 200 ml) disponuje napařovací hlavou opatřenou XL napařovací plochou z nerezové oceli pro rychlejší napařování. Přístroj je připraven během
45 sekund a poskytuje trvalý výstup páry až 40 g/min. Napařovač nabízí 3 režimy intenzity páry pro dosažení optimálních výsledků u různých typů oděvů. Režim ECO umožňuje šetřit energii, aniž by došlo k negativnímu ovlivnění výsledku. Součástí balení je speciální odnímatelné ramínko pro pohodlné používání a příslušenství pro možnost tvoření sámků a puků na látce. Funkce automatického čištění prodlužuje životnost napařovače. Pokud se přístroj déle než 8 minut nepoužívá, automaticky se vypne. Součástí balení je i rukavice pro větší ochranu během napařování.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Nový napařovač na oděv Philips StyleTouch GC440 s inovativní technologii PureSteam a rychlému odstranění vodního kamene poskytuje mimořádný výkon napařování i po několika letech používání. Vzhledem k rychlému, bezpečnému a snadnému používání je ideální pro žehlení na poslední chvíli a péči o jemné tkaniny.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Podívejte se sami, jak je péče o oděvy s ručními napařovači Philips snadná a účinná - www.philips.cz/naparovace.

Ruční napařovače Philips je možné zakoupit v prodejnách s elektrospotřebiči Datart.