Totálně přeplněná

Svetry ve vaší poličce jsou napěchované tak, že se k nim nevleze už ani tílko a všechny ostatní zásuvky ve vašem šatníku také přetékají? Vaším problém je to, že se neumíte s ničím rozloučit. Každá blůza či tričko s sebou nesou cennou vzpomínku, takže vyhodit je rozhodně nepřipadá v úvahu.

Jste věrný přítel a partner

Nejste věrni pouze svým věcem, ale i lidem ve vašem okolí. Kamarádi si na vás nejvíce cení toho, že se na vás můžou spolehnout. Jste s nimi v pravidelném kontaktu a nikdy na ně nezapomínáte. Váš partner si vámi také může být jist.

Může vás ochromit rutina

Nejraději máte klid a stabilitu. Chcete, aby všechno bylo tak, jak si to pamatujete a jak to funguje už po léta. Ale pozor! Dbejte, abyste z pravidelnosti nesklouzli do ubíjející nudy!

Poloprázdná

Máte jen věci na zimu a na léto. Jarní a podzimní věci neřešíte. Jen si rozepnete zimní bundu nebo si naopak vezmete svetr navíc či šálu. Nové oblečení si kupíte až ve chvíli, kdy ty staré doslouží. Rozhodně nepotřebujete dvacet párů bot, protože byste nevěděli, co s nimi.

Jste prospěšní pro společnost

Vaše sociální cítění je velmi vyvinuté. Okamžitě víte, kdo ve vašem okolí potřebuje pomoc. A nezáleží na tom, jestli jde o toulavou kočku či o nemocnou sousedku.

Chybí vám potěšení

Moc myslíte na ostatní a na sebe zapomínáte! Vaše štěstí je však také důležité, takže si zajděte na výbornou večeři, kupte si veselou barevnou šálu nebo prostě udělejte něco naprosto bláznivého.

Dokonale uklizená

Žehlíte ponožky, na boty máte speciální sáčky a kalhoty a trička řadíte podle barev. Ve vaší skříni panuje naprostý pořádek a každá věc v ní má své místo. Nikdy jen tak nepohodíte oblečení, ale vždy jej řádně uklidíte. Při nákupech pak máte naprosto jasný plán.

Jste perfektní šéf

Jste stále ve střehu. Vždy velmi rychle vyřešíte daný problém a umíte myslet logicky, což z vás činí perfektního šéfa.

Pozor na vyhoření

Mít neustále vše rozplánováno do posledního detailu je namáhavé a únavné. Neustálé organizování také velmi vyčerpává. Můžete také ulpět na nepodstatných věcech, což vás zbytečně unaví. Vše si chcete udělat sami, protože ostatním nedůvěřujte. Naučte se delegovat práci a uvolněte se.

Úplně chaotická

Většinu šatů máte zahozených na dně skříně v nepřehledném chumlu. Nestejnorodé páry ponožek se povalují v přihrádce mezi svetry a kalhoty nacházíte mezi pyžamy. Mezi tím se povalují i nevybalené věci, které jste si koupili, ale zapomněli jste na ně.

Jste duší společnosti

Jste kreativní, spontánní a radujete se z maličkostí. Berete život vždy z té lepší stránky. Nikdo se s vámi nenudí.

Nervozita vás oslabuje

Stejně tak, jak to funguje ve vaší skříni, tak je to i ve vašem životě. Děláte víc věcí najednou. Nepříjemné věci odsouváte a neurčito a doufáte, že se na ně zapomene. Pokuste se do svého života zavést trochu řádu. Uklidní vás to.

Fotogalerie
5 fotografií