Hurá do parku

Skvělým místem, kde se vyřádí celá rodina, jsou parky. Ne nadarmo je můžeme nazvat multifunkčními hřišti. Kromě pikniku a polehávání na trávníku se zde můžeme i aktivně vybít s celou rodinou. S míčem budete mít rozhodně o zábavu postaráno, můžete si s dětmi zakopat, nebo si dát rovnou zápas ve fotbale. Na trávníku můžete děti naučit základy volejbalu a rovnou si s dospělými zapinkat. Samozřejmě v každém správném parku by nemělo chybět pískoviště. Odrostlejší děti jistě ocení všechny možné houpačky, skluzavky, kolotoče a pružinová houpadla.

Příjemné odpoledne s rodinou ale může zkazit myšlenka na nákup a péči o domácnost. Kvůli dlouhým frontám budete muset přerušit zábavu o něco dříve a začít myslet na to, co vše je potřeba nakoupit a čím vším nakrmíte všechny hladové krky. Tesco má naštěstí naprosto jednoduché řešení, které vám ušetří čas na to podstatné.

Autor: Shutterstock.com

Domácnost bez starosti

Prostřednictvím služby Tesco Potraviny on-line vyřešíte nákupy během několika minut. Díky šikovné aplikaci ve vašich smartphonech pak můžete nakupovat třeba i na pláži nebo dokonce z bazénu. Rozvoz potravin je pro vás k dispozici sedm dní v týdnu a to od 8. hodiny ráno až do 22. hodiny večerní. Můžete si tak snadno naplánovat „doplnění zásob“ na den a čas, který potřebujete. Vzpomeňte si například na klasickou situaci po návratu z dovolené – unavení po dlouhé cestě, doma čekají hory špinavého prádla k vyprání a navíc prázdná lednice… Tomu lze ale snadno předejít. Objednávku na www.itesco.cz můžete udělat už 3 týdny dopředu a změnit ji až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Nákup lze zaplatit on-line předem, případně částku uhradit platební kartou přímo řidiči až po převzetí zboží.

Video
Video se připravuje ...

 komerční prezentace



Dovážková služba Tesco je po více než čtyřech letech od spuštění dostupná už čtyřem milionům Čechů v celkem sedmi krajích (Praha, Středočeský, Jihomoravský, Královéhradecký, Pardubický, Liberecký a Plzeňský kraj) a dvanácti městech. Pokud jste tedy ještě neokusili kouzlo on-line nakupování, právě teď je ten pravý čas. Využijte letní slevu na dopravu i ušetřený letní čas – do poslední vteřiny a se vším, co k němu patří!