Pro nákupní maniačky

Báječné nakupování v Hollywoodu

Autor: Sophie Kinsella

s
Autor: archiv firem

Becky Brandonová (rozená Bloomwoodová) je v Hollywoodu! Jako by celý její dosavadní život směřoval k této chvíli. Becky se s veškerou vervou pouští do vysněné kariéry – být stylistkou nějaké hvězdy. Jenomže se ukáže, že to není tak snadné…Cena: 299 Kč

 

Na zvednutí nálady

Kafe a cigárko aneb Historky z hereckého podsvětí

Autor: Marie Doležalová

s
Autor: archiv firem
 

Knížka, která vám zvedne náladu. Vtipný a inteligentní blog známé herečky Marie Doležalové, která důvěrně zná svět, o kterém píše. Umí shodit sama sebe, ale dělá to s takovým nadhledem, že ji za všechny chyby a trapasy budete milovat.
Cena: 299 Kč

 

Pro romantičky

Já a pan Jones

Autor: Lucy Diamond

s
Autor: archiv firem

Je pro mě pan Jones opravdu pan Pravý? Tak se ptají hned tři různé ženy. Každá z nich totiž miluje jednoho ze tří bratrů Jonesových…Všechny tři se sejdou v rodinném penzionu Jonesových, nad jehož budoucností visí otazník. Při tomto vynuceném setkání vyjde najevo, že snést se členy klanu Jonesových může být těžší, než by si kdo mohl myslet.
Cena: 299 Kč

 

Zásnuby

Autor: Tasmina Perry

s
Autor: archiv firem

Bohatý přítel Amy Carrellové ukončí jejich vztah těsně před Vánocemi a nechá ji, aby si se zlomeným srdcem poradila sama. Amy nemá co ztratit, a tak odpoví na inzerát, v němž neznámá osoba hledá společnici pro tajemné dobrodružství na Manhattanu…Cena: 299 Kč

 

Možná v jiném životě

Autor: Taylor Jenkins Reidová

s
Autor: archiv firem

Hannah Martinové je devětadvacet a netuší, jak naložit se životem. Poté, co se přestěhuje zpátky do Los Angeles, potká svou dávnou lásku Ethana. Ocitá se před zásadní volbou – buď odejde domů s kamarádkou, anebo zůstane s Ethanem. Co se stane, když odjede s Gabby? Co se stane, když odjede s Ethanem?
Cena: 269 Kč

 

Pro příznivkyně napětí

Noční film

Autor: Marisha Pesslová

s
Autor: archiv firem

V opuštěném skladišti na Manhattanu je nalezeno mrtvé tělo krásné a mladé Ashley Cordovové. Policie označí její smrt za sebevraždu, ale žurnalista Scott McGrath má jiné podezření. Vše ukazuje na odkaz jejího otce – legendárního režiséra kultovních hororů…Cena: 498 Kč

 

Volavka

Autor: S. J. Bolton

s
Autor: archiv firem

Slovutnou univerzitou v Cambridgi se plíží smrt. Umírají především dívky a vždy odcházejí ze světa vlastním přičiněním. Jejich psychologický profil i pohyb po sociálních sítích vykazují shodné rysy. Je možné, že je někdo k sebevraždě dohnal? Zjistit to má volavka – policistka Lacey Flintová. Podaří se jí vylákat vrahy na světlo, anebo se stane další obětí?
Cena: 349 Kč

 

Lotosové blues

Autor: Kristina Ohlssonová

s
Autor: archiv firem

Do advokátní kanceláře Martina Bennera přijde zoufalý muž, který tvrdí, že jeho sestra potřebuje pomoc. Má to ale háček. Je mrtvá. Než spáchala sebevraždu, přiznala se k pěti vraždám. Bratr chce očistit její jméno a najít jejího zmizelého syna. Při hledání pravdy se ale advokát stane figurkou v závratně vysoké hře, jež vyústí v noční můru.
Cena: 389 Kč

 

Pro nadšené kuchařky

Bylinková kuchařka

Autor: Pamela Michael

s
Autor: archiv firem

Nezbytná pomůcka pro všechny milovnice jedlých rostlin i bylinek. Knížka je zároveň kuchařkou i klíčem k poznávání jedlých a léčivých rostlin. Na obrázcích rostlin od pampelišky a šťovíku až po divokou řepu jsou detailně vyznačeny jedlé části rostlin i doba vhodná pro sběr.
Cena: 299 Kč

 

Pro nezadané

Sexy strategie

Autor: Sylva Lauerová

s
Autor: archiv firem

Sexy strategie s nadsázkou a humorem odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa. Seznamuje s názory a přáními současné ženy, představuje pilíře namlouvacích taktik a doporučuje hned celou řádku rafinovaných triků, které vedou k srdci „toho pravého“ nebo pomohou pečovat o kvalitní dlouhodobý vztah.
Cena: 289 Kč

 

Pro vystresované

Arteterapie: Vysmáté lebky

s
Autor: archiv firem

Relaxační omalovánky nejen pro dospělé!

Počítač, mobil, práce, stres… Také tolik toužíte po relaxaci, klidu a tichu, daleko od každodenního shonu? S Vysmátými lebkami se nejen uvolníte, ale také získáte nadhled nad všedními starostmi, které nás tolik ubíjejí.
Cena: 148 Kč

 

Pro milovnice románů

Švadlena z Dachau

Autor: Mary Chamberlainová

s
Autor: archiv firem

Na prahu války, v roce 1939, netouží osmnáctiletá Ada po ničem jiném než vypadat, mluvit a oblékat se jako „Někdo“. Usilovně pracuje na splnění svého velkého snu – otevřít si v Londýně vlastní módní salon – a je ochotná pro to udělat cokoliv. Za své chyby – a nejen za ně – nakonec tvrdě zaplatí.
Cena: 348 Kč

 

Pečená zebra

Autor: Iva Pekárková

s
Autor: archiv firem

Co české holky vidí na černoších a proč jim některé nadbíhají? A jak funguje soužití s Afričany v našich poměrech? Iva Pekárková už patnáct let sleduje černobílý cvrkot a ukazuje realitu takovou, jaká je. Vystupují tu naivní i méně naivní dívky okouzlené bohatstvím, drogami i sexem, protřelí překupníci z Afriky a spousta dalších obyčejných i neobyčejných lidí.
Cena: 269 Kč

 

Pro náročné

Jsou světla, která nevidíme

Autor: Anthony Doerr

s
Autor: archiv firem

Marie-Laure prožívá s milujícím otcem spokojené dětství v Paříži. Život ji však postaví před první těžkou zkoušku, když v raném věku oslepne. Před sebou ale má další zkoušky. Němci obsazují Paříž a Marie s otcem jsou nuceni uprchnout, musejí opustit své jistoty a vydat se za vidinou bezpečného útočiště. Je ale možné najít takové místo v rozbouřené Evropě? Zvláště když s sebou Mariin otec nese nebezpečné tajemství?Cena: 399 Kč

 

Rodinná čest

Autor: Lucy Ferriss

s
Autor: archiv firem

Áfija Sattárová je zbožná a nadaná dívka ze severního Pákistánu. Chce vystudovat medicínu na americké univerzitě, pak se vrátit domů a stát se venkovskou lékařkou. Rodina ji podporuje, až do chvíle, kdy se na internetu objeví fotka Áfiji, jak se drží za ruku s americkým chlapcem, a po ní další, ještě povážlivější. V očích rodiny se dopustila neodpustitelného prohřešku, který lze odčinit jen jediným způsobem. Vykonavatelem trestu se má stát Áfijin bratr Šáhid…
Cena: 339 Kč

 

Pro milovnice historie

Královna Alžběta

Autor: Alison Weirová

s
Autor: archiv firem

Královna Alžběta, román odehrávající se na pozadí oslnivé nádhery tudorovského dvora a nejslavnějších událostí své doby, je dramatický, složitý a hluboce jímavý příběh plný intrik, lásky a bolestné ztráty, jehož protagonistkou je největší anglická královna a zápletku tvoří jeden z nejpodivuhodnějších milostných příběhů všech dob.
Cena: 349 Kč

 

Děti diktátorů

Autor: J.-Ch. Brisard

s
Autor: archiv firem

Jmenují se Světlana, Edda, Carmen, Kim nebo Bašar: synové a dcery Stalina, Mussoliniho, Franca, Kim-Ir-sena nebo Háfize Asada... Je možné v diktátorech, kteří tragicky poznamenali dějiny, spatřovat otce? Kráčely jejich děti v dospělosti ve stopách svých otců, nebo se od nich naopak odvrátily? Jak naložily se svým neobvyklým dědictvím a jaký byl jejich osud?

Cena: 299 Kč

 

Lásky za oponou

Autor: Blanka Kovaříková

s
Autor: archiv firem

Vášněmi žijí herci nejen na jevišti, ale i v zákulisí. Někdy city přeskočí z role do života, jindy naopak hledá herec svého partnera podvědomě v jiném než uměleckém prostředí… Příběhy více než pětadvaceti zajímavých osobností českého divadla, například Vlasty Fabianové a Bohuše Záhorského, Miriam Hynkové a Evžena Sokolovského, Věry Tichánkové a Jana Skopečka a mnoha dalších.
Cena: 299 Kč