Najděte si společný koníček!

Společné zážitky stmelují. Jezděte na kole, sbírejte porcelánové sloníky, degustujte sekty. Jakákoli činnost, která baví vás oba, je pro vztah skvělá.

Vyrazte do přírody!

Proč tvrdnout doma, když v lese nebo v parku je tak krásně? Vezměte deku, piknikový košík s dobrotami a najděte nějakou romantickou vyhlídku, kde
můžete otevřít bublinky a společně vzpomínat na první rande, svatbu a všechny příjemné chvíle.

Žijte kulturně!

Choďte do společnosti! Výlet na divadelní představení může být zábava, i když nejste zrovna shakespearovské typy. Zvolte odlehčenou komedii nebo i balet,
nádech luxusu můžete podpořit večerními šaty nebo kravatou.

Líbejte se!

Že už tohle neděláte? Pak honem oprašte zapomenuté schopnosti a líbejte se jako o život, i když už není 1. máj! Nic není sladšího než rty vaší lásky chutnající třeba po jahodách.

Změňte prostředí!

Nic váš vztah nenakopne tak jako změna prostředí. A je jedno, jestli to bude eurovíkend, zahraniční dovolená, nebo výlet na Macochu. Hlavní je, že budete mít co objevovat, co obdivovat a že se při tom můžete držet za ruce jako čerstvě zamilovaný pár. Co je nové a svěží, je nové a svěží se vším všudy!

Nechávejte si vzkazy!

Prosté »Miluju tě« na ledničce nebo jako lístek schovaný v hrnečku dokáže udělat den výjimečným! A není nad to, culit se nad každou SMSkou, ve které partnerovi napíšete třeba: »Mám na tebe chuť«.

Dejte si dobré jídlo!

Láska prochází žaludkem – a čím víc v žaludku, tím větší láska! Dobrá restaurace, jídlo, kvalitní víno nebo sekt... Znáte lepší způsob, jak strávit večer ve dvou? Pokud máte hluboko do kapsy, uvařte partnerovi oblíbené jídlo a pak usněte v náručí jeden druhému.

Překvapujte se!

Zabiják lásky je stereotyp. Proto svou lásku stále překvapujte, stačí i maličkosti, jako jsou belgické pralinky objevené v tašce, voňavá vana se sklenkou sektu nebo partnerovo jméno složené  z okvětních lístků růže. Fantazii se meze nekladou.

Zajímejte se!

Sebemenší znalost o útočné strategii Arsenalu nebo o nových módních trendech může vašeho partnera potěšit víc než tisíc otřepaných frází.

Krášletete si protějšek!

Proč neudělat radost své polovičce a zároveň sobě? Ženy můžou partnerovi koupit novou kravatu, ve které jim připadá sexy, pánové zase rudou rtěnku, která nechává trochu lascivní otisk na skleničce.