Strašidelná panenka

Pamatujete si na barbie s dlouhými blond vlasy a růžovými šaty? Takové panenky už nefrčí! Hitem jsou strašidelné barbíny z edice Monster. Tahle strašikámoška je napůl duch a napůl mořská siréna, a okouzlí nejen malé, ale i větší slečny.

Mořské panny mohou být i pěkně drsné.
Autor: archiv firem

Matell, cena 699 Kč

 
Ulítlé tkaničky

Znáte silikonové tkaničky SHOEPS? Jejich hlavní výhoda spočívá v tom, že se nešněrují. Dětem tak odpadává otravné zavazování. Navíc jsou úžasně barevné, takže vypadají cool i na těch nejnudnějších botách. Ocení je i teenageři.  Díky elasticitě se přizpůsobí tvaru nohy. 

Už nikdy zašmodrchané tkaničky.
Autor: archiv firem

Prodává:alza.cz a shoeps.cz, cena za sadu od 199 Kč

 

Stolní lampa Myška Minnie

S touhle měkkou, bezpečnou lampičkou od Philipsu může vaše dítě klidně usínat přímo v postýlce.  Vnitřní světlo LED citlivě osvítí dětský pokoj, zapíná a vypíná se jednoduše každým pohybem ruky. Oblíbenou postavičku Myšky Minnie si zamilují hlavně holčičky.

Minie posvítí na dětské usínání.
Autor: archiv firem

Prodává Datart, cena 1 099 Kč

 

Zábavné knížky

Bartova kniha udělá radost každému klukovi, který rád sleduje animovanou rodinku Simpsonových. V knize kluci najdou Bartovy nejtajnější plány nebo příručku pro přežití dne ve škole plnou vychytávek, tajných kódů a srandiček, které zaručeně zvednou učitele, a dost možná i spolužáky, ze židlí.

Pro milovníky Barta povinnost.
Autor: archiv firem

Nakladatelství JOTA, cena 206 Kč

 

Každá dívka má to své tajné přání. Stejně jako třináctiletá Aurora Bílá, která zjišťuje, že prodavačka z knihkupectví umí létat! A taky čarovat! Aurora díky ní pozná, že pod jejím městem se nachází vedení světa kouzel, a aby o něm nikomu neřekla, dostane od jeho královny velkolepý dar: 100 přání! 99 z nich však musí splnit ostatním a jen to poslední může být její.

O čem sní holčičky?
Autor: archiv firem

Nakladatelství JOTA, cena 230 Kč

 

Tablety Maxpady

Značka GoGEN uvádí na trh tři nové modely dětských tabletů Maxipsa Fíka, takzvaných MAXPADŮ, pro děti ve věku 3 až 10 let. Tablety jsou plné vzdělávacích aplikací a her v českém jazyce. Děti se snadno naučí rozpoznávat barvy či zvířátka, potrénují si hudební cítění nebo si procvičí abecedu, angličtinu, matematiku, výslovnost nebodopravní značky.

Pro malé počítačové nadšenkyně.
Autor: archiv firem

Prodává Kasa.cz, cena od 2 299 Kč