Pojďte si užít nezapomenutelný večer…

Už při vstupu do restaurace Marina na vás dýchne neuvěřitelná atmosféra. Restaurace se nachází v budově pivovaru, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Interiér nabízí překrásné prostory s masivními dřevěnými stropy a dominantou celé restaurace je velký krb, díky němuž se budete cítit jako doma.

Autor: Brewery and Restaurant Marina

Zažijte atmosféru slunných břehů Itálie uprostřed Prahy!

Vrátili jste se z dovolené a rádi byste si připomněli chuť středozemních specialit? Zavítejte do Mariny, kde naleznete rozmanitou nabídku čerstvých ryb a mořských plodů. Vynikající volbou jsou také jejich domácí těstoviny, které určitě nesmíte vynechat! Ochutnejte místní delikatesy připravované italskými kuchaři a nechte se unášet myšlenkami na slunnou Itálii! Váš prožitek pak podtrhne široká nabídka kvalitních červených, růžových a bílých vín, která jsou ideálním doplňkem k středozemním pokrmům a dokreslí tak jejich chuť.

Autor: Brewery and Restaurant Marina

Dáváte přednost české klasice a zlatavému moku?

Pivovar Marina si zakládá na dlouholeté holešovické tradici – vaření piva. V jejích prostorách tedy můžete ochutnat vynikající pivo ze zdejšího pivovaru a další pivní speciály dle nabídky. Jen málokterý Čech odolá orosenému půllitru! V jídelním menu pak naleznete například pivní sýr, který je nezaměnitelný pro své silné aroma, tataráček z mladého býčka nebo klasické buřty na černém pivu. Pokud jste velkými jedlíky a rádi si vychutnáváte jídlo bez výčitek, můžete vybírat z pečené kachny, vepřových žeber, svíčkové omáčky a dalších jídel tradiční české kuchyně.

Autor: Brewery and Restaurant Marina

Co dalšího na vás čeká?

Systém otevřené kuchyně, kterým Marina disponuje, vám dá možnost nahlédnout na magickou práci kuchařů, kteří vás svou dobrou náladou navnadí na tu správnou vlnu. Restaurace nabízí také bezmasé pokrmy, takže si vybere opravdu každý. V rozsáhlém nápojovém lístku pak naleznete vynikající míchané koktejly, které vám připraví proškolený personál. Díky kapacitě 470 míst je Marina vyhledávaným místem k pořádání firemních večírků. Při výběru z čerstvých ryb, domácích těstovin, nebo dezertu, vám pomůže profesionální obsluha, která vám odpoví na všechny otázky týkající se pokrmů.

Marina je oblíbeným místem českých celebrit a sportovců a konají se zde oslavy Sparty. Majitelé této restaurace dbají na soukromí každého hosta a staví marketing především na rodinných a přátelských vztazích či na osobním doporučení. Odneste si vzpomínky na vynikající pokrmy a užijte si živou hudbu, která je denně připravena zpříjemnit vám večer a učinit ho nezapomenutelným.

Fotogalerie
6 fotografií