Pro malého vojáka

Hraní s vojáčky bezpochyby patří mezi nejoblíbenější klukovské hry. Co pořídit vašemu „bojovníkovi“ tank, který bude moci sám ovládat? Hitem letošních Vánoc je sada dvou bezpečných infratanků, které po sobě střílí infračervené paprsky a to až do vzdálenosti 3 metrů! Tanky jsou vybaveny reproduktory, které simulují zvuk startu motoru, pohyb pásu, střely tanku a zásah střely jiného tanku. Vše je navíc doprovázeno světelnými efekty. Oba modely mají svůj vlastní indikátor životnosti se 4 body. Hra má jednoduchá pravidla – prvnímu, kterému zhasnou všechna světla, boj prohrává. Tato sada zabaví nejen dítě, ale i tatínka, který se určitě moc rád vrátí zpět do dětských let!

A na bitevním poli zůstáváme!

Tanky jsou skvělou zábavou především pro doma, ale co když budete chtít „válčit“ i u vás na zahradě? Pořiďte si obojživelníka na dálkové ovládání. Není pro něj problém překonat takové překážky, jako je voda, bláto, sníh, kaluže a další různé nečistoty. Jeho baterie a pohonné jednotky jsou pečlivě vodotěsně uzavřeny, takže se nemusíte obávat a směle ho pustit do pořádně veliké kaluže. Je to prostě auto do jakéhokoliv terénu! Jeho velkým plusem je zejména to, že dítě si s ním může hrát samo. Tento model je totiž téměř nezničitelný a v porovnání s jinými RC modely je v podstatě nemožné s ním cokoliv poničit.

A co pro malého stavitele?

Jeřáby, silniční válce, nákladní vozy, buldozéry… Také vaše ratolest miluje velké stavební stroje? Pořiďte mu ten nejvýraznější z nich – bagr. Tento model vyniká mezi ostatním na trhu především svým kvalitním a velice detailním zpracováním. Disponuje také pohonem na všechny čtyři kola a kromě klasické jízdy vpřed, vzad, doprava a doleva, nabízí ovládání bagrovací lžíce.

Kdo by nechtěl aspoň jednou za život zkusit pilotování?

Pokud máte doma opravdového nadšence do RC modelů, nabízíme vám nejnovější model kvadrokoptéry, který díky svému dvoubarevnému osvětlení, může létat i v noci. Kvadrokoptéra je dodávána s 2Mpix kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografií. Můžete tak pohodlně prozkoumávat své okolí! Možná se obáváte, že ovládání takového stroje je náročné, ale díky velké stabilitě, je model vhodný i pro úplného začátečníka. Vybírat můžete ze dvou rychlostí – nízké, která se doporučuje právě začátečníkům a vysoké, kterou ocení zejména zkušenější. Vysoká odolnost kvadrokoptéry je pak samozřejmostí.

Udělejte z letošních Vánoc nezapomenutelný zážitek a obdarujte své dítě dárkem, se kterým si bude hrát i dalších několik let! Všechny modely na dálkové ovládání najdete na www.rcobchod.cz.