Největší outlet Desigualu skýtá autorizovaný prodejce této značky v ČR, a to portál www.DifferentFashion.cz. zde najdete nejširší nabídku této španělské značky, a tak logicky je i jejich outletová sekce nejnacpanější těmi krásnými barevnými kousky ve velkých slevách.

Desigual - módní značka ze španělské Barcelony, kterou teď miluje celý svět. Je plná barev, hravosti a rozhodně není nudná. Nudných módních kousků už je v našich ulicích dost, a tak není překvapením, že kousky z nových kolekcí Desigual milují ženy po celém světě! Ale i outletové kousky Desigual stojí za to a určitě vás okouzlí.

Autor: www.DifferentFashion.cz

Módní portál www.DifferentFashion.cz je tu už 7 let pro všechny ty, kdo se rádi odlišují. Pro ty, kdo nemají rádi život ve stereotypu a šedi. Nabízí mnoho dalších zajímavých světových značek a mnoho výhod pro své zákazníky. Například celoročně poštovné ZDARMA u všech objednávek nad 1000 Kč.

Tím ale práce zdaleka nekončí - v budoucnu se můžete těšit na další nové a neokoukané značky, které si určitě oblíbíte. Pracujeme také dále na rozšíření sekce Desigual Outlet, kterou budeme plnit stále větším množstvím kousků ve speciálních slevách.

Autor: www.DifferentFashion.cz

Neohrané značky

Brazilské plastové boty Melissa si zamilujete! Na výrobu bot Melissa je používán pouze speciální materiál Melflex, který má Melissa patentovaný. Boty se tak dokonale přizpůsobí Vaší noze a navíc krásně voní. Není to jen designový doplněk na pláž, ale botky na běžné denní nošení, které navíc báječně provoní Váš botník. S kousky od Desigualu se ideálně kombinují. I Melissy zde můžete najít za skvělé outletové ceny.

Culito from Spain - španělská značka z ostrovu Tenerife. Šaty Culito from Spain v sobě nesou krásu, temperament a život Španělska. Culito se během prvního roku stalo druhou nejprodávanější značkou na tomto webu.

Disaster Designs je anglická značka módních doplňků v typicky britském venkovském stylu. Při pohledu na každý kousek této značky se Vás zhostí romantická nálada.

Santoro London je britská značka módních doplňků, u které každý kousek je unikátní a nese v sobě kousek příběhu. V Británii je tato značka obrovským hitem.

Scotch and Soda je holandskou značkou pro módní fajnšmekry. Kdo módu miluje, bude milovat i propracované detaily a krásné střihy značky Scotch and Soda.

Autor: www.DifferentFashion.cz

Encyklopedie módních značek

Novinka, kterou si lidé z Differentu pro vás připravili je česká encyklopedie módních značek - www.ModniZnacky.cz. Historie a příběhy těch nejslavnějších módních značek Vám vyrazí dech. Denně přibývají nové, ale pokud vám zde už teď nějaká značka chybí, můžete její profil vytvořit a získat tak ještě dárkový poukaz. Třeba na kousky z Outletu Desigual.

Autor: www.DifferentFashion.cz

Tým DifferentFashion.cz pracuje pro Vás, proto se nebojte je kontaktovat s jakýmkoliv dotazem. Rádi Vám poradí nebo cokoliv doobjednají přímo ze skladů nabízených značek. Veškeré zboží na e-shopu navíc mají skladem. 

Nebuďte nudní, buďte different!