Také obdivujete pohádkové róby celebrit? Toužíte mít alespoň jeden takový kousek ve svém šatníku? Nejen, že to není nemožné, ale dokonce vás hvězdný look bude stát asi jako lístek do kina. Ví to i moderátorská hvězda Emma Smetana, která se v rozhovoru pro Blesk.cz nebála přiznat, že její modely pocházejí z druhé ruky. Na společenských akcích se objevuje vždy v jiném kousku a přímo z ní vyzařuje francouzský šarm.

Nejen české celebrity mají second hand v oblibě.

Také oblíbená herečka Renée Zellweger vyřešila problém s nakupováním oblečení po svém. Navštěvuje luxusní second handy v Paříži, Miláně, New Yorku nebo Římě a kousky, které tam najde, se nebojí ukázat i na červeném koberci. Dokonce i módní návrhářka Nicole Richie preferuje ekonomické nakupování oděvů a doporučuje to i dalším ženám.

Když Nicole Richie nakupuje oblečení, dává na intuici. Zkuste to také.
Autor: www.Second-hand.cz

Nový šatník za pár korun.

I u nás se tento ekologický fenomén rozmáhá. Jednou z příčin je nedostatek času na velká nákupní centra. Další je ohromná radost z nového topu nebo šatů, které žádná jiná mít nebude. Že je pro vás nepředstavitelné nakupovat oblečení on-line? Není třeba se toho bát. Nejen, že jsou ceny o mnoho nižší než v obchodech, ale odpadá také složité hledání v regálech. Pomocí filtrů a kategorií se snadno dostanete přesně k tomu, co hledáte. Navíc, pokud vám zboží nebude vyhovovat, můžete jej bez udání důvodu vrátit.

Vyhledat ten pravý kousek na www.Second-hand.cz vám zabere zlomek času, který byste strávili v nákupním centru, a navíc ušetříte.
Autor: www.Second-hand.cz

Největší online e-shop v ČR se second hand oblečením vás uchvátí stejně jako nás. V jednom e-shopu najdete 35 000 různých produktů od více než 9000 výrobců! K tomu připočtěte extra rychlou a levnou dopravu (nad 1000 Kč zdarma), a vyjde vám nejlepší internetový obchod s oblečením.

Rozšiřte svůj šatník o kousky ze Second-hand.cz! Budete originální a váš rozpočet to nijak nezatíží.

Nechte se hýčkat slevami od 30 do 70 % nebo stovkami a tisíci nových produktů denně.

Udělejte si místo na zásilky ze Second-hand.cz!

Buďte ekologičtí stejně jako my a prodejte oblečení, které už nenosíte, na specializovaném inzertním serveru Bazar-modanet.cz.

Snadno a jednoduše? ANO!
Autor: www.Second-hand.cz

Snadno a jednoduše? ANO!

Přehledné vkládání inzerátů, úprava fotografií a spousta filtrů vám udělá vítr v šatníku. Doplnit jej můžete novými kousky ze Second-hand.cz. Kde jinde koupíte značkové džíny za 80 Kč nebo krásné šaty za 95 Kč?

Nakupování v second handech je vysoce návykové.
Autor: www.Second-hand.cz

Nakupování v second handech je vysoce návykové. Ale narozdíl od jiných závislostí je tato zdravotně nezávadná, a navíc levná. Vyzkoušejte nákup na www.Second-hand.cz

Prodávejte ve specializovaném bazaru

Chcete ušetřit? Uvolnit místo ve svém šatníku, nebo Vám odrostly děti? Nebo získat vedlejší příjem a skvěle se při tom bavit? Prodávejte přebytečné hadříky na www.Bazar-modanet.cz. Uvolněné místo potom můžete za pár korun zaplnit nákupem v online second handu.

V kamenné prodejně musíte vše „prohrabat" a propátrat s vynaložením spousty času a námahy. V online eshopu sice postrádáte fyzický kontakt se zbožím, ale rychle se „prokoušete" k tomu konkrétnímu co hledáte. Samozřejmostí jsou přehledné a intuitivní filtry. Když Vám příští den objednané zboží přijde a něco Vám nevyhovuje, jednoduše to vrátíte. www.Second-hand.cz.