Jdete k vodě? Budete grilovat? Můžete samozřejmě pít vodu, různé kolové nápoje nebo džusy, ale můžete si také dát Radler, který má nízký obsah alkoholu, osvěží, není kalorický a navíc je kombinací piva a ovoce.

Energetická hodnota ochucených piv se drží v rozmezí od 167 do 195 kJ/ 100ml a je srovnatelná se 100 ml 100% pomerančového džusu, který má energetickou hodnotu 185 kJ.

Zlatopramen Radler má navíc menší obsah alkoholu než klasická piva(do 2 %). I přesto vás však ohromí svou typickou pivní hořkostí a skvělou pitelností.

„Fruktóza, obsažená ve Zlatopramen Radlerech, má nízký glykemický index (na rozdíl od glukózy a sacharózy ve slazených limonádách), tlumí pocit hladu a únavy a nevyvolává tak následnou podrážděnost. Ochucená piva jen s malým množstvím alkoholu jsou vhodným způsobem pro doplnění tekutin, takže se nedostaví tlumivý, ale právě povzbuzující účinek,“ říká odborník přes zdravou výživu RNDr. Pavel Suchánek.

Ochucená piva Zlatopramen Radler se nabízejí ve třech populárních příchutích: citrón, pomeranč se zázvorem a grep, který je považován za nejoblíbenější. Jaká je vaše oblíbená příchuť?