Sportovní dárky pro všechny

Ve SPORTISIMU zaručeně vyberete vše, co pod stromeček potřebujete – pro celou rodinu i přátele. Jak pro aktivně založené, tak pro nesportovce. Nabízí produkty pro většinu druhů sportů pro všechny generace. Od hlavy k patě oblékne dospělé i děti. Nechcete se tlačit v davech a chodit po nákupních centrech? Zamiřte pro dárky do SPORTISIMA. Doporučuje je i Ježíšek! Jde totiž o sázku na jistotu.

Dárky pro celou rodinu

Vybavení na běžky

Kompletní vybavení na běžky pro všechny členy rodiny. Široký výběr značek, od levnějších až po dražší. Najdete zde jak Fisher či Salomon, tak i Madshus, Rossignol a Atomic. Kromě lyží můžete vybírat i boty na běžky, vázání, hůlky, oblečení, ale i sportovní brýle a další nezbytné doplňky.

Dětské běžecké lyže

V nabídce nechybí ani dětské běžecké lyže. Například juniorské běžky Fischer SET SPRINT CROWN + XJ JR s konstrukcí Air Channel, dokonale přizpůsobené váze dítěte, jsou odolné proti opotřebení. Lyže s lehkou konstrukcí usnadňují učení klasické technice a zaručují rychlé pokroky.

Pro partnerku, dceru či maminku

Dámské lední brusle

Dámské lední brusle HEAD DONNA mají svršek ze syntetické kůže a jsou vhodné na rekreační bruslení. Nechybí velvet podšívka pro teplo a pohodlí, pěnové polstrování na jazyku, nový vnitřní tvar pro vyšší komfort a nerezový nůž.

Pro partnera, syna či tatínka

Pánské hokejové brusle

Pánské hokejové brusle Reebok. Reebok Endure II SR jsou rekreační brusle vhodné pro začátečníky. Vložka je anatomicky tvarovaná a kopíruje tvar chodidla. Nůž z nerezové oceli.