Společnost ETA v letošním roce slaví své 70. výročí. Představila nejen vysavač se 70 letou zárukou, ale také zcela nový prodejní koncept. Nově otevřená prodejna ETA v Liberci je takový malý domov, který lehce konkuruje moderní domácnosti. Má svůj vlastní obývací pokoj, kuchyň i koupelnu a jednotlivé místnosti jsou zařízeny typickými prvky běžné domácnosti. V obývacím pokoji najdete odpočinkovou zónu, která evokuje intimní domácí atmosféru a je dotvořena hrou světel a stínů. Celkový dojem příjemné domácnosti podtrhují tapety i obrazy. 

Autor: ETA

V kuchyni byly naopak využity stoly a stěny kuchyně jsou dekorovány typickými motivy. Nalezneme zde známé úpravy povrchů českých kuchyní, barevné dlažby a obklady. A speciální sestavu světel barisolů, které jsou inspirované denním světlem. Koupelna je obložena mozaikou a je vytvořena jako intimní kout. V novém ETA domově se můžete nechat provést obývacím pokojem, kuchyní i koupelnou vybavenými výrobky ETA, které si můžete sami na místě vyzkoušet.

Autor: ETA

Díky nové domácí koncepci má zákazník možnost lepší komunikace s prodejním personálem, a také možnost vyzkoušet si výrobky v domácím a útulném prostředí.

S výběrem produktů poradí profesionálně vyškolený personál a díky podobnosti s prostředím domova, se zákazník snadno orientuje a získává kvalitní produkt, který opravdu chce a potřebuje.

Více na www.eta.cz