Každý, kdo si ve dnech od 22. listopadu 2012 do 6. ledna 2013 zakoupí na portálu www.pepa.cz slevový kupon, bude zařazen do slosování o hodnotné ceny v celkové částce 123 000 korun. Dvacet náhodně vylosovaných zákazníků bude moci využít wellness pobyty v České republice, na Slovensku či v Maďarsku anebo jízdu v některém z luxusních sportovních vozů.

Vánoční nadílka slevového portálu Pepa.cz bude pokračovat odměnou pro nejvěrnější zákazníky v celkové hodnotě 1 000 000 korun. Pět stovek vybraných klientů získá exkluzivní wellness pobyt pro dvě osoby včetně snídaně v luxusním karlovarském hotelu Alice.

Vedle toho pro Vás obchod Pepa.cz připravil opravdu výhodnou nabídku exkluzivních dárků, kterými své blízké zaručeně potěšíte. Vánoce jsou za dveřmi, inspirujte se našimi tipy na originální vánoční dárky za skvělé ceny a podívejte se na celou aktuální nabídku na www.pepa.cz.

Tip 1 Dárek pro partnerku – luxusní pozlacený šperk Swarovski

 

S originálním šperkem Swarovski bude vaše žena krásná, svůdná a atraktivní
Autor: www.pepa.cz

Nádherný romantický náhrdelník a přívěsek ve tvaru dvou propletených srdcí jsou pozlacené 18karátovým bílým zlatem. Srdíčka, bohatě osázena třpytivými krystaly Swarovski Elements, na světle září jako skutečné diamanty! Nabízí Pepa.cz za 299 Kč.

Tip 2 Dárek pro partnera – střelba z 9 zbraní dle vlastního výběru

 

Splňte mu jeho chlapecký sen
Autor: www.pepa.cz

Dopřejte svého miláčkovi být na chvíli akčním hrdinou či profesionálním vojákem. Výběr ze 40 zbraní a střelbu 90 ostrými náboji pod vedením zkušeného instruktora bez nutnosti zbrojního průkazu prodává Pepa.cz za 1111 Kč.

Tip 3 Dárek pro zamilované – luxus ve 4* hotelu s polopenzí

Užívejte si jeden druhého v luxusním hotelu hotelu v Karlových Varech
Autor: www.pepa.cz

Nabídka třídenního pobytu pro dva s welcome drinkem, 16 wellness procedurami a polopenzí ve 4* karlovarském hotelu Alice je prostě neodolatelná. Objednávejte u Pepa.cz za 3990 Kč.

Tip 4 Dárek pro rodiče – regenerační lázeňský wellness pobyt

Lázeňský wellness v Luhačovicích potěší i starší generaci
Autor: www.pepa.cz

Darujte svým rodičům pobyt ve vyhlášených moravských lázních Luhačovice, který zahrnuje ubytování pro dva s polopenzí a balíček rekondičního a regeneračního léčebného programu. Nabízí Pepa.cz za 3499 Kč.