Na dovolené se ale snažíme taky utužit a oživit dlouholetá partnerství a manželství. Podaří se to? Nebo najdeme novou lásku? Prožijeme něco vzrušujícího? Odpověď zná věštkyně Marcela Košanová. Letošní srpen bude mít podle ní zcela jinou sílu než jeho předchůdci. „Bude to způsobeno tím, že v tomhle měsíci se luna zakulatí hned dvakrát. Druhého srpna bude úplněk zářit silou Vodnáře a poslední srpnový den se úplněk oblékne do pláště lásky a pochopení Ryb,“ říká věštkyně.

Srpen je prý ideální měsíc na řešení lásky a všech problémů, které jsou s ní spojené. Jestli se už delší dobu odhodláváte k urovnání malicherných sporů nebo jste nenašli odvahu zavolat bývalému partnerovi, po kterém stále toužíte, jděte do toho! Bude se vám dařit.

Zároveň je ale potřeba si uvědomit, že v druhém prázdninovém měsíci budeme citlivější na veškeré impulzy, proto se nám každá situace může zdát horší než jindy. „Věřte, že slunce dokáže zázraky! Nechte se strhnout jeho životní energií a využijte ji k hledání lásky,“ radí Marcela Košanová.

Co čeká pány? Žádat o ruku partnerky budou po 20. srpnu

„Muži budou v první polovině srpna taženi neodolatelnou silou do houfu. Posezení s přáteli bude pro ně důležitější než cokoli jiného. Mezi muži dojde k nekonečným debatám, které posílí nejedno přátelství. Společnost plná testosteronu vyprovokuje každého z pánů k velkým plánům a zcela určitě bude nejeden z nich chtít přeorganizovat nejen svou práci, ale i problémy moci.

Kolem dvacátého srpna z chlapských plánů zůstane pouze torzo a muži se začnou obracet jiným směrem. Daleko víc než pánská společnost je bude zajímat ženský smích a křehké půvaby něžného pohlaví. Mnoho mužů se bude chtít vymanit ze své samoty a nejeden z nich požádá svou vyvolenou o ruku. Tato nálada vyvrcholí poslední den v měsíci.“

Rada pro nezadané: Pánové, gentlemanství není pouhý knižní výraz, pokud si to uvědomíte, žádná žena vám neodolá.

Co přinese srpen ženám? Dostanou nemravné návrhy, ale splní se jim přání

Ženy se budou víc než kdy jindy věnovat svému vzhledu. Obklopeny dětmi a s maskou na obličeji budou volat svým přítelkyním, aby zorganizovaly společné grilování nebo výlet do akvaparku. Muži budou ženám připadat neteční a nepoužitelní, což může být příčinou útočných výpadů.

Svobodné ženy se budou marně snažit přitáhnout pozornost opačného pohlaví. Pozor, dosáhnou pouze povrchních návrhů! Ve druhé polovině měsíce podrážděnost ustoupí a začnou se dít malé zázraky. Mužům zjihne pohled a ženy dostanou možnost využít svých půvabů a splnit si svá přání. Na společné chvíle radosti a klidu pak mohou vzpomínat velmi dlouho.

Rada pro nezadané: Dámy a slečny, každý muž je sice bojovník, ale na poli lásky se bojí odmítnutí. Muži potřebují ujištění, že mají šanci. Usmívejte se, koketujte s nimi a dovolte jim vyhrát. Nejúčinnější je neskrývaný obdiv.

Čarodějnická rada: Jak si přivolat lásku

Při úplňku 31. 8. si kup růžovou růži a posaď se na břeh řeky. Chvíli se s růží laskej a přitom si ujasni, jak by měla vypadat tvá láska a jaké vlastnosti od partnera/ky očekáváš. Potom pomalu, lísteček po lístečku růži otrhávej a okvětní lístky posílej po vodě. Do každého lístečku vlož jeden svůj požadavek na budoucího partnera. Do týdne se setkáš se svým snem. Buďte velmi opatrní na to, co si přejete, protože přání jsou nebezpečná právě proto, že se plní.

Fotogalerie
2 fotografie