Jde o originální fotoknihu, která se neobjeví v žádném slevovém portálu, FOTOLAB.cz nabízí pouze originál. V dnešní době plné slevových webů, které nabízí (ne)slevy, naši CEWE FOTKNIHU nenajdete. "Držíme si odstup a chceme, aby naše portfolio služeb bylo i nadále jedinečné. Zaručujeme, že všechny zásilky jsou přímo v rukách našich profesionálů. CEWE FOTOKNIHA je také vhodným dárkem u příležitosti všech událostí! Potěší jak malé, tak velké! Nepořádku ve fotografiích a albech je teď konec. Zároveň fotokniha představuje nejlepší zálohu fotografií v počítači." Říká generální ředitel společnosti Ing. Pavel Schreiber.

Co si představit pod slovem fotokniha?

CEWE FOTOKNIHA znamená knihu plnou zážitků. Vzpomínky na svatbu, promoce, narozeniny, výročí, oslavy, dovolené nebo jen tak na průběh života, schované v knihovničce. Kniha obsahuje Vámi pořízené a naskenované fotografie, ať už z profesionálních fotoaparátů, kompaktních fotoaparátů či mobilních nebo chytrých telefonů. Absolutní novinku představuje možnost použití videa jako zdroj obrázků pro fotoknihu. Při výrobě fotoknihy záleží jen a jen na Vašem výběru a volbě. Upřednostňujete raději křídový papír před fotografickým papírem, lesk nebo mat? Nabízíme několik variant! K výběru patří nejen technologie, ale také i velikost dle formátu. Top výrobkem je však XL CEWE FOTOKNIHA, kterou můžeme jen doporučit. Z naší nabídky si vybere každý.

Při výrobě fotoknihy záleží jen a jen na Vašem výběru a volbě.
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Uspořádání fotografií i textů spočívá jen na Vašem gustu. Můžete si zvolit jak pozadí, barvu, velikost, poměr fotografií ke stránce, tak můžete přidávat různé rámečky a symboly. Kniha bude zhotovena přímo na míru a Vaše přání. Na našich stránkách www.fotolab.cz poskytujeme zdarma program, který Vám k vysněné knize zážitků pomůže. V případě, že v těchto programech nejste zdatní, máme pro Vás další službu – CEWE FOTOAKADEMIE, během hodiny Vás vyškolíme v jednoduchém programu. Dále mezi naše portfolio služeb patří CeWe Color, díky které CEWE FOTOKNIHU získáte dle Vašeho přání bez ztráty Vašeho času. Vytvoříme ji za Vás dle Vašeho přání, avšak za poplatek.

V neposlední řadě představujeme soutěž roku 2012

Fotogalerie
4 fotografie

Pojďte si s námi zasoutěžit o Mezinárodní CEWE FOTOKNIHU roku. Vyhlašujeme již třetí ročník pravidelné soutěže. Soutěžíme o luxusní automobil značky Peugot 508. Neváhejte přihlásit svou fotoknihu. Každý, kdo se do soutěže zaregistruje, obdrží poukázku v celkové hodnotě 500 Kč zpět. Všichni jsou tedy výherci!

Soutěž CEWE FOTOKNIHA roku 2012

CEWE FOTOKNIHA na Facebooku