Nedostatek pohybu

Pokud nesportujete, zvyšuje se tím u vás riziko vzniku srdečních onemocnění, diabetu  i psychických onemocnění. Setrváváte-li v klidovém režimu příliš často, mozek se méně prokrvuje a okysličuje. To má za následek zhoršení paměti i schopnosti se na něco soustředit.

Nekvalitní strava

Jíte zdravě? Zahrnuje vaše strava opravdu vše, co lidský organismus potřebuje? Vaše jídlo by během dne mělo zahrnovat zeleninu, ovoce, maso nebo luštěniny. Kvalita a pravidelnost stravování má totiž zásadní vliv na to, jak se cítíte. Když příště budete nakupovat potraviny, tak na to myslete. A taky se řiďte heslem, že méně kvalitních potravin v košíku je více než hodně nezdravého a levného jídla!

Nedostatek hořčíku

Lidské buňky ve stresových situacích vylučují hořčík a naopak absorbují vápník. Proto je velmi důležité hořčík doplňovat, když je toho na vás zkrátka moc. Zapomínat byste neměli ani na vitamín B6, který vstřebatelnost hořčíku zvyšuje. 

Potraviny bohaté na hořčík

Mák

Ořechy

Špenát

Avokádo

Banány

NÁŠ TIP

Produktová řada Magnex obsahuje vysoce kvalitní doplňky stravy obsahující hořčík pro osoby s různými potřebami. Všechny produkty této řady poskytují v denní dávce 375 mg vstřebatelného hořčíku, což je 100% doporučeného denního příjmu hořčíku. Jen jedna tableta a budete připraveni na nový den!

Zúčastněte se soutěže od společnosti Vitabalans CZ a vyhrajete sportovní hodinky Polar Unite a sportovní set Magnex! Soutěžte zde na www.magnex.fi/cs/soutez.

Legal line: Magnex CITRATE + vitamín B6 je doplněk stravy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.