1)     Deštivé počasí a málo sluníčka – deprese za dveřmi

Špatnou náladou trpí občas každý a nejlepším způsobem jak ji řešit je lidově řečeno „vyspat se z toho.“ Co ale dělat, když se delší dobu cítíte špatně? Krajním řešením je jít k doktorovi a nechat se vyšetřit. Pokud lékař uzná za vhodná antidepresiva, tak vám je předepíše. To je ale většinou extrém, do kterého chce málokdo zajít. Mnoho lidí si v poslední době našlo alternativu v podobě přípravku Happy Pills. Tento přípravek obsahuje mnoho látek, které mají pozitivní vliv na náladu, když se užívají dlouhodobě.

Více zjistíte na https://www.happy-pills.cz

Autor: Vetrisol

2)     Viry a bakterie ve vzduchu – riziko onemocnění stoupá

Podzimní počasí je vyhlášené tím, že během něj dochází k rapidnímu nárůstu nemocných – od nachlazení, přes chřipku, až po angíny. Lidé, kteří takto onemocní, ve většině případů dostanou od svého ošetřujícího lékaře předepsaná antibiotika, která by nás měla vyléčit. Málokdo ovšem ví, že antibiotika porušují naši přirozenou imunitu, která vzniká v zažívacím traktu – proto lékaři velmi často doporučují k antibiotikům používat probiotika, která pomáhají obnovit a průběžně posilovat imunitní systém. V poslední době se velmi oblíbeným produktem stala probiotika Happy Imun – mají unikátní kmen bulharských probiotik, který byl speciálně vyvíjen posledních 30 let. Není tajemstvím, že Happy Imun tento kmen obsahuje jako jediný přípravek v České republice.

Více zjistíte na https://www.happy-imun.cz

3)     Podzimní únava – ztráta výkonu a lehká apatie

Na podzim se často skloňuje spojení „podzimní únava“ – je to logické. Člověku chybí sluníčko a cítí se celkově vyčerpaný. To může vést k snížení výkonu v práci, nebo to může i vést k tomu, že se mu v pátek večer nebude chtít na party, na kterou se dlouho těšil. Nejlepším řešením je se pořádně nakopnout – na někoho velmi funguje káva, na někoho zelený čaj. Když už ani jedno nepomáhá, tak je čas zkusit Speedees – nový přípravek, která obsahuje látky, které dokáží opravdu „nakopnout.“

Více zjistíte na https://www.speedees.cz

Autor: Vetrisol

4)     Nový semestr je tady - nechuť k učení a prokrastinace

Zimní semestr je v plném proudu a po létě mnoho studentů bojuje s nechutí se učit. Mnoho z nich prokrastinuje u různých seriálů a nechává učení na poslední chvíli. Na tom není nic špatného. Často se pak ale stává, že času k naučení se učiva zůstává málo a je potřeba se v krátkém čase doslova nabiflovat celé knihy v pár dnech. Tisíce studentů potvrdí, že již mnoho let pro tyto případy funguje přípravek DMAE – pomáhá se koncentrovat a udržovat pozornost.

Více zjistíte na https://www.dmae.cz