Vyvinuto v NASA

Přístroj Laxman není v zahraničí žádným nováčkem. Na jeho vývoji se podílela i NASA, psychologové z Pentagonu nebo dva nositelé Nobelových cen. Princip přístroje sahá ale do mnohem delší historie. Je založen na 5000 let starých zkušeností lidstva o působení světla a zvuku! Nasadíte si sluchátka, speciální ,,světelné“ brýle a na ovládací jednotce si spustíte program, například ,,Rychlé odstranění únavy“. Pulsující světla brýlí a zvuk a hudba vysílají frekvenci, která přeladí fungování mozku i tělesné biorytmy. Únavu nahradí hluboká relaxace a vstáváte za pár minut odpočinutí jako po dvouhodinovém spánku.

Najděte si ten ideální právě pro vás!

1. Laxman basic patří mezi nejprodávanější psychowalkmany u nás i na Slovensku. Má 56 programů, tedy 56 různých účinků! Velice jednoduše s ním můžete hluboce relaxovat, odpočinout si při mořském příboji nebo zpěvu ptáků. Pomáhá zlepšit spánkový cyklus, odstranit deprese, trému, bolesti nebo dokonce zrychlit proces učení. Proto asi nikoho asi nepřekvapí, že ho používají takové hvězdy, jako je Demi Moore nebo George Clooney.

Autor: Galaxy.cz

2. Horká novinka NEO je model střední třídy, který byl vyvinut speciálně pro české zákazníky. Skladba 45 programů je totiž sestavená přesně pro potřeby Čechů, a to na základě 22 let zkušeností výrobce Galaxy v ČR. Neo neobsahuje hudbu, ale rytmické stimulační zvuky. Navíc má také deset krátkých programů na změnu nálady a pět experimentálních programů. Jeho velkou předností je jednoduché a intuitivní ovládání. Až do konce roku je NEO za skvělou zaváděcí cenu 9.500 Kč, ušetříte tedy 2.100 Kč! V prosinci je navíc také doprava nad 300 Kč zdarma!

Autor: Galaxy.cz

3.  Dárky k Laxmanu v hodnotě 2500 Kč!

Nejprodávanější psychowalkman Laxman je v prosinci ověnčen dárky! Můžete tak získat novou sadu programů Čakry (1490 Kč) a k tomu jako dárek sadu čakrových kamenů (1.130 Kč). Dárky naděluje značka Galaxy k oslavám 10 let přístroje Laxman na světovém trhu.

Buďte za hvězdu a pořiďte psychowalkman k letošním Vánocům!